Egy éves a magyar Hells Angels

Tartalomjegyzék

Csütörtökön zártkörű szülinapi bulival kezdődött a Hells Angels MC Hungary idei balaton parti találkozója. A baráti összejövetelen a magyar és külföldi klubtagok mellett megjelentek a baráti klubok és más ismerősök, hozzátartozók is. Ismét fellépett a tavaly megismert HAB (Hells Angels Band), és egy tatai banda, akik hajnalig nyomták a jobbnál-jobb country nótákat.

Hihetetlen, hogy már egy év eltelt azóta, hogy néhány magyar motoros egy hosszú és fárasztó felvételi procedúra után tagja lett a híres-hírhedt nemzetközi motoros bandának, a Hells Angels MC-nek. Annak ellenére azonban, hogy külföldről folyamatosan érkeznek a hírek a balhékról, a klubok közti háborúskodásról, a magyar klub egyelőre csak a sikeres rendezvényeivel hívja fel magára a közvélemény figyelmét.

HIRDETÉS (x)

Bár a buli idén is csak pénteken kezdődött el hivatalosan, a szervezők már csütörtök este beengedték a zamárdii autós kemping területére a motorosokat. Igaz, akinek nem volt meghívója, az nem vehetett részt a zártkörű bulin – csak az álcahálón keresztül hallgathatta a zenét, és csodálhatta az azon kívül parkoló motorokat.

 

Pénteken, míg az előző éjszaka után a többség a Balaton partján próbálta átvészelni a másnapot, kora délutántól már nagyobb csapatokban érkeztek a motorosok a találkozóra. Az időjárás tökéletes volt a motorozáshoz és a strandoláshoz egyaránt. Persze a meteorológusok előrejelzései, miszerint hatalmas, országos vihar várható szombatra, valószínűleg sokakat visszatartott.

 

A délutántól kezdődő koncertekre már visszaszállingóztak a kemping területére a vörösre sült rockerek. A laza zuhany után pedig teljes erőbedobással vetették magukat a buliba, amihez a rengeteg finom kaja és pia is tökéletesen asszisztált. A Maggie és a vastag hangok kezdte a közönség bemelegítését még délután a sörsátor árnyékában, majd őket a Piramis Plusz követte a nagyszínpadon.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!