Egy éves a magyar Hells Angels

Tartalomjegyzék

Csütörtökön zártkörű szülinapi bulival kezdődött a Hells Angels MC Hungary idei balaton parti találkozója. A baráti összejövetelen a magyar és külföldi klubtagok mellett megjelentek a baráti klubok és más ismerősök, hozzátartozók is. Ismét fellépett a tavaly megismert HAB (Hells Angels Band), és egy tatai banda, akik hajnalig nyomták a jobbnál-jobb country nótákat.

Hihetetlen, hogy már egy év eltelt azóta, hogy néhány magyar motoros egy hosszú és fárasztó felvételi procedúra után tagja lett a híres-hírhedt nemzetközi motoros bandának, a Hells Angels MC-nek. Annak ellenére azonban, hogy külföldről folyamatosan érkeznek a hírek a balhékról, a klubok közti háborúskodásról, a magyar klub egyelőre csak a sikeres rendezvényeivel hívja fel magára a közvélemény figyelmét.

HIRDETÉS (x)

Bár a buli idén is csak pénteken kezdődött el hivatalosan, a szervezők már csütörtök este beengedték a zamárdii autós kemping területére a motorosokat. Igaz, akinek nem volt meghívója, az nem vehetett részt a zártkörű bulin – csak az álcahálón keresztül hallgathatta a zenét, és csodálhatta az azon kívül parkoló motorokat.

 

Pénteken, míg az előző éjszaka után a többség a Balaton partján próbálta átvészelni a másnapot, kora délutántól már nagyobb csapatokban érkeztek a motorosok a találkozóra. Az időjárás tökéletes volt a motorozáshoz és a strandoláshoz egyaránt. Persze a meteorológusok előrejelzései, miszerint hatalmas, országos vihar várható szombatra, valószínűleg sokakat visszatartott.

 

A délutántól kezdődő koncertekre már visszaszállingóztak a kemping területére a vörösre sült rockerek. A laza zuhany után pedig teljes erőbedobással vetették magukat a buliba, amihez a rengeteg finom kaja és pia is tökéletesen asszisztált. A Maggie és a vastag hangok kezdte a közönség bemelegítését még délután a sörsátor árnyékában, majd őket a Piramis Plusz követte a nagyszínpadon.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...
Minden szezon kezdett előtt elmegyünk egy pár napos kirándulásra a párommal. Idén Visegrádra esett a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!