Kellemetlen időjárás, kellemes élmények

Tartalomjegyzék

Már egész héten teljesen lázban égett a csapat a hétvégi kakasdi nyílt napra tervezett adománygyűjtés miatt.

Eleinte úgy volt, hogy csak hárman megyünk, aztán a végére egy komplett kis csapat állt készen az indulásra (Kriszta, Ceca, Morti, Orsi, én, és a végére még Mill is úgy intézte családi ügyeit, hogy velünk tarthasson). Sajnos az időjósok már napokkal a tervezett dátum előtt nagyon rossz hírrel szolgáltak, ugyanis országos esős, szeles időjárással kecsegtettek. De mivel olyan sokszor tévedtek már, Ceca, Morti és én talonba tettük a motorral való lesurranás lehetőségét.

Nem volt szerencsénk. Szombatra nem tévedtek az előrejelzéssel a meteorológusok! Esett az eső, fújt a szél, sőt néha nem is esett, hanem függönyszerűen szakadt. Elkeserítő volt a látvány, amikor reggel kikukkantottam az ebédlő ablakán, így akkor már világossá vált számomra, hogy mindannyian osztozunk az autók ülésein.

HIRDETÉS (x)

Nyolc órára terveztük az indulást a Nyugati pályaudvartól, de egy kicsit megkésve tudtunk csak útnak eredni, mert halaszthatatlan ügyünk akadt még előtte, de előre hangsúlyozom: nem mi voltunk a hibásak, hanem McDonalds bácsi! (Ezúton is bocsi Orsi és Morti – lehet, hogy erről az apróságról elfelejtettünk benneteket tájékoztatni átfagyott ábrázatotokat megpillantva.)

Az tény, hogy szombat lévén is nagy forgalomban evickéltünk ki Kriszta Suzukijával Érdig, ahol egy benzinkútnál csatlakozott hozzánk Orsi. Ekkor Ceca gyorsan kapott is az alkalmon, és meglógott a Suzuki hátsó üléséről, ugyanis átpártolt a Fábia anyósülésére. Mivel már eleve késésben voltunk, a gyors köszönésen, cigizésen és egyéb sürgető teendőink elvégzésén kívül nem is időztünk tovább, hanem útnak eredtünk Dunaújváros irányába, ahol Mortikánk csonttá fagyott testét terminátor mozdulatokkal betuszkolta Orsi autójának hátsó ülésére.

A 6-os úton az útjavítások lassítása ellenére röpke egy óra alatt Kakasdra értünk. Végig az égiekhez fohászkodtunk, hogy legalább Kakasdon ne essen az eső, de valamit nagyon nem jól csinálhattunk, ugyanis ott sem várt bennünket csak a megszokott kép: eső, eső és még több eső!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!