MC Massan 2020 - göteborgi motorkiállítás

mc massan 2020 7Az elmúlt hétvégén rendezték meg a svédországi Göteborgban azt a nagyszabású motorkiállítást, amin egyik tagunk is részt vett látogatóként. Olvasd el a rövid beszámolóját és nézegesd meg a képeit!

Mi már reggel megérkeztünk a kiállítás helyszínére, szinte nyitásra ott voltunk. A jegyet már elővételben megvettem, így sorbanállás nélkül haladtunk tovább. A kiállítás elején a kulönböző svéd motoros klubok voltak. Aki akart beléphetett, illetve pólókat és egyébb kitűzőket árultak.

Itt voltak a veteran motorok is, ezekből hozztam pár képet. Majd következtek a kulönböző motormárkák pl. Husquarna, Yamaha, Honda... a legújabb fejlesztéseikkel. Ezekre fel lehetett ülni és meg is lehetett vásárolni őket kedvezményesen.

HIRDETÉS (x)

Voltak számomra ismeretlen márkák is, pl. Moto Guzzi, Bimota. Az elektromos motorok sem maradhattak el, termeszetesen.

Motoros ruhákat, sisakokat is lehetett kedvezmenyesen vásárolni. Ezt nem hagytam ki, így van egy új nyitható sisakom. Ami még nagyon tetszett és szeretnék majd, az egy kormányvázra szerelhető Go PRO kamera.

mc massan 2020 10A kisebbeket sem felejtették el a kiállítás szervezők, nekik kulönböző foglalkozásokat szerveztek. Kipróbálhatták a minicar-t, mintrail-t, kickbike-ot és a rocker bmx-et. Ezek minimális pénzbe kerültek, de a bevételt felajánlották a gyerekrák és a gyerekdiabétesz alapítványoknak.

Mi 13 óra felé leléptünk, mert már annyian voltak, hogy nem birtuk/bírtam elviselni.

mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10mc massan 2020 10

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!