Magyarország tavaszi motorfesztiválja visszatér! Három hét múlva Motor Show Budapest

Tartalomjegyzék

budapest motor show 2019 11A magyar motorosok miért is lennének kevesebbek a környező országokban élőknél, hiszen akár Bécset, Pozsonyt, Prágát vagy Bukarestet nézzük, a legtöbb fővárosban van egy-egy nagyszabású tavaszi seregszemle.

Közel három évtizedes motoros rendezvény rutinjukkal  (Újszilvási motoros találkozó, Devils Börze, Devils Halloween Show, Devils Motor Show) a rendező Devils MC 2019 májusában egyedülálló, szórakoztató és innovatív programokkal szervezi meg az új budapesti tavaszi seregszemlét.

A 4500 m2-en zajló rendezvény tematikája és főbb eseményei a következők lesznek:

  • Budapesti Tavaszi Motorkiállítás és Vásár. Motorkerékpár márkakereskedők, szolgáltatók, kiegészítő-, és ruházati termék árusok személyes találkozása a vásárlókkal és egymással.
  • Magyar Motorépítő Bajnokság (a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása)
  • Magyar Hot Rod autó építő Bajnokság
  • Elektromos motorok bemutatása, helyszíni megvásárlása
  • Miss Pin Up Hungary szépségverseny
  • EMAT (Épített Motorok és Autók Találkozója)
  • Koncertek
    HIRDETÉS (x)

budapest motor show 2019 7Kiállítás, verseny, vásár, és buli egyszerre? Igen, ez a Motor Show!

Az impozáns, emblematikus helyszín a belvároshoz közeli Tüske Csarnok tömegközlekedéssel (busz, villamos, hajó) is könnyen megközelíthető, gyönyörű a környezete, és jó a parkolási lehetőség.

A Tüske Csarnokban zajló tavaszi motorkiállítás egyik fő eseménye az EMAT. A mozaikszó jelentése: Épített Motorok és Autók Találkozója.
Az EMAT a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, és egyben a V4 Customs, a Visegrádi Országok közös bajnokságának alapítója. A szakmai zsűri által kiválasztott győztesek pedig meghívást nyernek a Motorépítő Világbajnokságra.

budapest motor show 2019 15Az eddigi magyar sikerek a nemzetközi porondon

A május 4-5-i rendezvényen a versenyző járművek várható darabszáma: 100 egyedi építésű motor, ebből kb. 20 külföldi. És 30-40 hot rod autó, ebből kb. 10 külföldi.

A Magyar Motorépítő Bajnokságot, eddigi helyszínei: Budapest Kongresszusi Központ, Millenáris, Hungexpo. Most, 2019-ben pedig a Tüske Csarnok ad lehetőséget, hogy az alkotók, iparművészek és a szakma megmutassa a közönségnek az új évad motorkülönlegességeit, újdonságait.

A Motor Show Budapest kiállításon a Csajok a motoron saját standdal jelenik meg, ahol személyesen megvásárolhatod majd webáruházunk termékeit.

Magyarország tavaszi motorfesztiválja visszatér! Helyszín és időpont: Budapest, Tüske Csarnok, Május 4-5.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!