Magyarország tavaszi motorfesztiválja visszatér! Három hét múlva Motor Show Budapest

Tartalomjegyzék

budapest motor show 2019 11A magyar motorosok miért is lennének kevesebbek a környező országokban élőknél, hiszen akár Bécset, Pozsonyt, Prágát vagy Bukarestet nézzük, a legtöbb fővárosban van egy-egy nagyszabású tavaszi seregszemle.

Közel három évtizedes motoros rendezvény rutinjukkal  (Újszilvási motoros találkozó, Devils Börze, Devils Halloween Show, Devils Motor Show) a rendező Devils MC 2019 májusában egyedülálló, szórakoztató és innovatív programokkal szervezi meg az új budapesti tavaszi seregszemlét.

A 4500 m2-en zajló rendezvény tematikája és főbb eseményei a következők lesznek:

  • Budapesti Tavaszi Motorkiállítás és Vásár. Motorkerékpár márkakereskedők, szolgáltatók, kiegészítő-, és ruházati termék árusok személyes találkozása a vásárlókkal és egymással.
  • Magyar Motorépítő Bajnokság (a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása)
  • Magyar Hot Rod autó építő Bajnokság
  • Elektromos motorok bemutatása, helyszíni megvásárlása
  • Miss Pin Up Hungary szépségverseny
  • EMAT (Épített Motorok és Autók Találkozója)
  • Koncertek
    HIRDETÉS (x)

budapest motor show 2019 7Kiállítás, verseny, vásár, és buli egyszerre? Igen, ez a Motor Show!

Az impozáns, emblematikus helyszín a belvároshoz közeli Tüske Csarnok tömegközlekedéssel (busz, villamos, hajó) is könnyen megközelíthető, gyönyörű a környezete, és jó a parkolási lehetőség.

A Tüske Csarnokban zajló tavaszi motorkiállítás egyik fő eseménye az EMAT. A mozaikszó jelentése: Épített Motorok és Autók Találkozója.
Az EMAT a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, és egyben a V4 Customs, a Visegrádi Országok közös bajnokságának alapítója. A szakmai zsűri által kiválasztott győztesek pedig meghívást nyernek a Motorépítő Világbajnokságra.

budapest motor show 2019 15Az eddigi magyar sikerek a nemzetközi porondon

A május 4-5-i rendezvényen a versenyző járművek várható darabszáma: 100 egyedi építésű motor, ebből kb. 20 külföldi. És 30-40 hot rod autó, ebből kb. 10 külföldi.

A Magyar Motorépítő Bajnokságot, eddigi helyszínei: Budapest Kongresszusi Központ, Millenáris, Hungexpo. Most, 2019-ben pedig a Tüske Csarnok ad lehetőséget, hogy az alkotók, iparművészek és a szakma megmutassa a közönségnek az új évad motorkülönlegességeit, újdonságait.

A Motor Show Budapest kiállításon a Csajok a motoron saját standdal jelenik meg, ahol személyesen megvásárolhatod majd webáruházunk termékeit.

Magyarország tavaszi motorfesztiválja visszatér! Helyszín és időpont: Budapest, Tüske Csarnok, Május 4-5.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!