A sportmotorokra fókuszálva - Carol Nash MCN London Motorcycle Show

Tartalomjegyzék

carole nash mcn london motorcycle show 2019 cimlapA múlt hétvégén került megrendezésre a londoni motor kiállítás, ahol mint minden évben, a gyártók felvonultatták az idei újdonságokat és a nagykozonség is szemügyre vehette a korábban beharangozott új modelleket.

A tavaly évhez hasonloan az alap felállás nem sokat változott, a nagy nevek mellett, egyre nagyobb teret kaptak a custom bike kiállitók, kreatív, egyedi megoldások, és nyilván a motoros ruházati cikkekkel foglalkozó cégek is kináltak tömérdek akciót a vásárolni vágyoknak. Ezeken felül a különböző vezetéstechnikai cégek, és a rendőrség is jelen volt – és mint tavaly, idén is sok hirességgel, versenyzővel is talalkozhatunk.

Idén én egy picit szelektiven nézegettem a Carol Nash MCN London Motorcycle Show látványosságait, alapvetően a sport motorokra fókuszáltam, de csináltam pár fotót nektek más kategóriákrol is.

HIRDETÉS (x)

Kezdjük a nagyokkal, és az újdonságokkal

A Honda idén erős hangsúlyt helyezett az új CBR650r modellre, ami gyakorlatilag az új (két éves) Fireblade kistestvére, legalábbis megjelenésre. A 600-700 cm3 között egyébként mind a Yamaha, mind a Kawasaki, mind a Norton extra köröket futott idén.

carole nash mcn london motorcycle show 2019 10A Honda másik érdekes újdonsága az új Africa Twin – bevallom arra nem sok időm jutott, de érdemes utánaolvasni az újításnak.

Az új 600 cm3-es modellekről

Kövesd Hajnit a közösségi oldalakon!

instagram icon
dawn_in_london
instagram icon
@Hannah07864963

A fent emlitett Honda mellett a nekem különösen kedves R6 is megújult. Könnyebb, kompakt kiszerelést kapott, külön funkciókat tudsz rajta kiválasztani, ami az ABS működését segiti, fékezési távolság stb. Ez egyébként az új Ninján is van: race mode, wet road mode stb.
Habár az R6 alapvetően egy versenypályára teremtett motor – talán a legnépszerűbb trackbike errefelé – sokkal előnyösebb és kényelmesebb mint az új 636 Ninja. A Yamaha másik – nekem szerelem első látásra – érdekes darabja az új MT10SP picit olyan mint egy transzformersz, de nem kell tőle félni, nem harap. Nagyon könnyű a méreteihez képest.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!