Motor Show újratöltve – Motor Show Budapest 2019

motorshowbudapestAhogy a rock is örök és elpusztíthatatlan, úgy a motorosok legnagyobb rendezvényeit sem lehet eltörölni. Újra és újra erőre kapnak, és nem hagyják magukat, hála a lelkes szervezőknek. A Devils MC kitett magáért és májusban elhozza nekünk az év legnagyobb motoros kiállítását, rendezvényét.

A közelmúltban látott napvilágot az a hír, hogy a tavaly elmaradt Budapest Motor Show az idei évben sem lesz megrendezve. Ennek hallatán az összes motoros, aki reménykedett abban, hogy a tavaly kimaradt esemény csak egy egyedi eset, búsan temette arcát tenyerébe. Az ő számukra jó hírünk van. Van élet a halál után. Más formában ugyan, de lesz éves nagy motoros bulink.

A motoros világ vérkeringésébe visszatér a sokak által kedvelt forgatag. A Motor Show Budapest elnevezésű rendezvény a Devils MC szervezésében és a Rusty Rodders CC közreműködésével jön létre. Időpontja május 4-5., helyszíne pedig a Devils Börzének pár éve otthont adó Tüske Csarnok lesz.

HIRDETÉS (x)

Természetesen nem a börze helyszíne, a mélygarázs fogadja magába a Motor Show Budapest kiállítóit és résztvevőit, hanem maga a Tüske Csarnok, ahol bőven lesz hely a kiállítók és a rendezvényre látogatók számára, hogy méltóképp találkozhasson a kereslet a kínálattal.

A Motor Show Budapest a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, ahol a szakmai zsűri választja majd ki azon győzteseket, akik részt vehetnek majd a világbajnokságon.

Persze, ahogy azt az elődrendezvényeken megszokhattuk, most sem maradnak el az ismerős programok. Így újra legeltethetjük szemünket a Pin-up szépségversenyen felvonuló lányokon, megcsodálhatjuk az EMAT-ra érkező épített motorok és autók sokaságát és szavazhatunk arra, amelyik a legjobban tetszik számunkra. A Magyar Motorépítő és a Hot Rod autó építő bajnokság résztvevőivel is találkozhatunk, miközben a fellépő zenekarok szolgáltatják az alaphangulatot meghatározó muzsikát.

A februári vagy épp márciusi időpontoknak búcsút mondva barátságosabb hónapban, májusban megrendezendő Motor Show Budapest minden bizonnyal még több motorral érkező látogatóval számolhat, így a szervezők motorbarát parkolóval várják a két keréken érkezőket, de az autósoknak is biztosítják a parkolást.

Izgatottan várjuk a májust, azt, hogy hogyan válik be az új helyszín, és milyen fogadtatásban részesül a Motor Show Budapest rendezvény. Aki nem tud személyesen ott lenni, a Csam hasábjain megtudhatja, hogy milyen volt a buli. Májusban beszámolunk róla itt, de a legjobb az lenne, ha Te is ott lennél a forgatagban. Még ma írd be a naptáradba az időpontot: 2019 május 4-5. Motor Show Budapest, Tüske Csarnok.

motor show budapest 2019 01motor show budapest 2019 01motor show budapest 2019 01

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!