Új modellek 2009-re 2. rész

Tartalomjegyzék

Száztíz országból több mint 200000 látogató érkezett a Rajna partján fekvő Köln városába, hogy részt vegyenek az idei év egyik legnagyobb szakmai rendezvényén az Intermoton.

Az ezernél is több kiállító megszámlálhatatlan sok bemutatott terméke mellett a látogatókat a rendezvény öt napja alatt számtalan érdekes esemény várta. Négyezernél is több motoros vett részt például a Kölni Dómban megrendezett ökumenikus istentiszteleten.

A Kawasaki nem csupán a két alaposan átdolgozott motokrossz veresnymotorját, a KX 250 F-et és a KX 450 F-et mutatta be Kölnben. Az európai közönség most először láthatta a 22 lóerős, 249 cm3-es, folyadékhűtéses, egyhengeres, injektoros sportendurót, a KLX 250-et. Az ER-6f és az ER-6n szintén megjelent a standon. A két népszerű, középkategóriás gép továbbra is nagy népszerűségnek örvend majd a márka kervelőinek körében. A ZX-6R supersport motor csaknem kilenc kilogrammal lesz könnyebb jövőre.

 

HIRDETÉS (x)
A zöld márkánál a nagy durranás ezúttal a VN család bővülése volt. Számtalan új modellel, gyönyörű formákkal egészült ki a Kawasaki cruiserek sora. A VN 1700 Classic, a VN 1700 Classic Tourer, és a VN 1700 Voyager számtalan kiegészítőt is kínál vásárlóinak, amelyekkel az egyébként is gyönyörű klasszikus vonalak még egyedibbé tehetőek.

Számos új terméket mutatott be a Piaggio csoport is, amely mostantól az Aprilia, Gilera, Piaggio és Vespa márkák mellett a Moto Guzzi márkáért is felelős – a tulajdonosok nem kis bánatára. Az Aprilia RSV4 Factory 180 lóerős, 65°-os V4-es, 999 cm3-es blokkot kapott. A supersport motort elsőosztályú technológiája a felsőkategóriás versenymotorok közé sorolja.

Még több kép a galériában!Nem csak az Aprilia RSV4-en juthatnak hozzá a márka kedvelői a teljesen egyedileg hangolható futóműhöz. A lengővilla pozícióján és a villa szögén kívül a blokk helyzetét is saját ízlésük szerint módosítharják az új tulajdonosok. Hasonlóan sportosra sikerült az új MXV 450 krosszmotor is, amelybe 45°-os V-twin motort szereltek.

Az olasz Mandello del Lario-ból, a Moto Guzzi hazájából az 1200 Sport 4V-érkezett. Ezt a sportos naked bike-ot 105 lóerős, keresztbe fordított V-twin motor hajtja, amit egy könnyen kezelhető, jó súlyelosztású, dupla bölcsővázba szereltek. A sportos külsejű motor hosszabb túrák alatt is rendkívüli kényelmet biztosít a sofőr és utasa számára. Erről az olyan kiegészítők gondoskodnak,mint a szélvédő vagy a fűthetpő markolat.

A Gilera márka sokáig csak jó minőségű robogóiról volt ismert. A cég egyhengeres, négyütemű Nexus 300 robogója szintén ezt a márkaismertséget erősíti majd 2009-ben. A másik robogó-pecialista, a Piaggio egy vadonatúj, háromkerekű gépet mutatott be Kölnben, amely a MP3 LT nevet kapta. Az egyhengeres motorból 250- és 400 cm3-es verzió készül. Az egyetlen szokatlan dolog ebben a motorban, hogy vezetéséhez személyautó-vezetői engedély szükséges. A márka két másik robogóján az Xevo-n és a Beverly-n csak kisebb módosításokat végeztek 2009-re.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon....
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!