Új programokkal hódított az Oldtimer Show

Tartalomjegyzék

oldtimershow 2017 2Majdnem tökéletes időjárási körülmények között zajlott le a 2017-es Oldtimer Show. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer rendezvényének ismét a budapesti Vasúttörténeti Park adott otthont, április 7-9-ig.

Idén is rengetegen voltak kíváncsiak a megszokott és az új programokra, de legfőképpen az új „felhozatal”-ra. A közönség nem csalódott. A szokottnál is több pozitív visszajelzést kaptak a szervezők. Látható hogy az Oldtimer Show egyre nemzetközibb, a kiállított járművek majdnem fele külföldi volt.

A budapesti Oldtimer Show egyre népszerűbb a külföldiek körében is. Ukrajnától Nagy-Britanniáig mindenhonnan érkeztek kiállítók, látogatók és gyűjtők egyaránt. A nyugati országok nagy oldtimer-kiállításaihoz hasonlóan Magyarországon is beindulni látszik az oldtimer járművek adás-vétele, mind befektetési, mind kereskedelmi céllal.

HIRDETÉS (x)

A kiállítás struktúrája jól láthatóan megváltozott. Míg a korábbi években a West csarnokban csak szocialista gyártmányok voltak kiállítva, idén itt egész sor USA autót sorakoztattunk fel, köztük sok 20-as 30-as évek-beli fakerekűvel. Régebben volt olyan Oldtimer Show ahol 9 féle Rolls-Royce modellt mutattunk be. Idén a struktúrát a Fiat és a Porsche modellek felé billentettük el.

Jövőre ismét más kiállítási koncepcióval jelentkezünk, de ez maradjon egyelnőre titok. A jövőben is tervezzük az Oldtimer Találkozó kialakítását a Víztorony Parkban, de ezentúl csak az előzetesen regisztrált járműveket fogjuk a területre beengedni.

Változatlan jegyár mellett idén új programok is várták a látogatókat. Az Interaktív Oldtimer Parkban filmezéshez használt kormányzati autókba és oldtimer harckocsikba lehetett beülni, valamint katonai oldalkocsis motorokra lehetett felülni.

A serdülő korú fiatal felnőtt családtagok kedvét keresve idén a Tuningautó Kiállítást magasabb szintre emeltük. A fesztiválsátorban és környékén a tuning autók mellett custom autók és átépített retro autók is tetszelegtek a közönségnek. A családok nagyon jól érezték magukat a parkban, többen a fűben ülve piknikeztek, vagy a fűbe leheverve nézték a csemetéiket ahogy játszanak.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!