Lennél pin up csaj a hétköznapokban?

emat 2016Az idei EMAT-on is megrendezték a pin up szépségversenyt, ahol szebbnél szebb ruhákat, tetoválásokat láthattunk a lányokon. Sokuk elmondta, hogyan dobja fel a szürke melós napokat...

Az EMAT csarnokában, az AMTS-en (Autó, Motor és Tuning Show) a gyönyörű épített motorok, régi autók, tetoválók gyűrűjében már kora délután elkezdődött a sminkesek, fodrászok munkája, hiszen a pin up szépségversenyre bejutott 20 hölgyet igazi poszterlánnyá kellett varázsolniuk.

Az 52 jelentkezőből internetes szavazás útján válogatták ki a 20 legesélyesebbet.

Szombaton délután fél 4 előtt kezdtek felvonulni a csajok a színpadra, vérpezsdítő rockabilly zene kíséretében.

Csodás loknikkal, pörgős szoknyákban vagy testhez simuló ruhákban pózoltak a jelentkezők.

HIRDETÉS (x)

Mindegyikük elmondta, miért jelentkezett a versenyre: a hivatásos modelltől kezdve, a szárnyait, vagyis a szépségét próbálgató kezdőtől, a poénból indulón keresztül mindenféle történetet hallhattunk...

A ruhák mellett a tetoválások mennyisége, minősége is mérvadó volt számomra, mert volt, akinél nem keltett méltó összhatást a választott ruha és a rávarrt minták milyensége...

Elmondta több pin up is, hogy azért szereti ezt a stílust, mert így teljesen megélheti a nőiségét, s amint felvesz egy csodás ruhát, a tükörbe nézve látja igazán önmagát.

 

Volt úgymond visszatérő versenyző is, aki tényleg képviseli ezt a stílust a hétköznapi életben. Szerencsés az az ember, akinek mondjuk a munkahelyén annyira toleránsak, hogy simán hordhat ilyen ruhákat, tehet fel sminket és nem kell takargatnia a tetoválásait – mert számos ellenpéldát hallottam már.

Ragyogtak a csajok a színpadon, és tényleg jól érezték magukat, megmutathatták, milyen jó érzés nőnek lenni és kiállva ennyi ember elé, vállalni önmagukat.

Szereted a pin up stílust? A mindennapjaidban felvállalnád?emat 2016-1emat 2016-2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...
Évek óta megy a csamos pólóért mutatkozz be és írj egy cikket hogyan kezdted. Ami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!