Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2014

Tartalomjegyzék

budapest motor fesztival 2014 9Március, tavasz, motorok, végtelen út. A vérbeli motorosnak ilyenkor nem a húsvéti locsolkodás, a tavaszi nagytakarítás, a kertészkedés jut az eszébe, hanem az, hogy minél több időt tölthessen hobbijával. A megfelelő ráhangolódáshoz mi sem nagyszerűbb alkalom, mint kilátogatni az AMTS-re, ahol minden erről szól.

Kőbánya idén márciusban is a motoroktól, autóktól volt hangos, itt gyűlt össze a szakma és a célközönség apraja-nagyja. Mi is erősítettük jelenlétünkkel a motoros vonalat, és természetesen azon voltunk idén is, hogy minél több csaj kerüljön közelebb a motorozáshoz. A CSAM-os kiegészítőknek is nagy sikerük volt, így Nóri és Berni ezerrel pörgött a standon, hogy kielégítsék az igényeket.

Az idei AMTS nemzetközi mivoltát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 11 országból érkeztek kiállítók és résztvevők. A 80 000 m2 215 kiállítónak, és több mint 1000 járműnek adott helyet. A tömegben elvegyülve gyakran hallhatott a nézelődő idegen ajkúaktól elcsípett szavakat. Sokan hosszú utat tettek meg, hogy részt vegyenek a sokszínű eseményen.

HIRDETÉS (x)

A közepesen magas árú belépőért cserébe több eseményen is részt vehettek a látogatók. Nem mellesleg a belépővel mindenki egy sorsoláson vehetett részt, és a szerencsés nyertes egy Volkswagen EOS boldog tulajdonosaként távozhatott az ATMS-ről.

A minket leginkább érdeklő Budapest Motor Fesztivál, az EMAT (Épített Motorok és Autók Találkozója) és a Budapest Tattoo Expo mellett a magyar Stunt Riding Bajnokság, a Gymkhana Országos Bajnokság, motokrossz freesytle show, tuning autócsodák, járműtörténeti kiállítás is szórakoztatta a Hungexpo nagyszámú látogatóit.

A kiállítás első napján is szép számú érdeklődő volt jelen, de az igazi látogatói csúcs a szombati napra teljesedett ki. Mivel a fent említett események más-más érdeklési körű embereket vonzottak, sokan bepillanthattak számukra idegen, vagy ismeretlen területekre is.

A Budapest Motor Fesztivál pavilonjában képviseltették magukat a legnagyobb motorkerékpár forgalmazók. Így a Honda, a Suzuki, a Kawasaki, a Yamaha, a Harley-Davidson, a Triumph, a KTM, a Ducati, a Moto Guzzi, a BMW és további, kisebb gyártók újdonságai is megtekinthetők voltak egy üléspróba, egy fotó erejéig.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!