Válaszolj helyesen, és nyerj belépőt az AMTS-re!

amts 2014A legutóbbi Budapest Motor Fesztiválon közel 10 ország 80 kiállítója vonultatta fel termékeit, szolgáltatásait. Az Autó, Motor és Tuning Show-val egy időben szervezett rendezvényre több mint 30 ezer látogató érkezett a világ minden tájáróltavaly.

 

Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportõröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá. A kiállítás hagyományszerûen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is.

A fesztivál struktúrája, és összetétele az eddig hagyományok alapján folytatódik 2014 március 21-23. között. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban bemutatkoznak majd a veterán motorok és a legfrissebb modellek egyaránt, a versenyzésre és a hétköznapi motorozásra alkalmas kétkerekűek és olyan kivételes újdonságok amikkel nem mindennap találkozik az ember. Bemutatók és előadások, versenyek és vetélkedők színesítik a rendezvényt.

HIRDETÉS (x)

Idén kilenc eseményt látogathatsz meg egy belépőjegy áráért. Ha megírod email címünkre legalább öt rendezvény nevét a kilencből, részt veszel a sorsoláson. A helyes választ beküldők között 20 db (egyszemélyes) belépőjegyet sorsolunk ki.

A válaszokat 2014. március 16-ig várjuk az info@csajokamotoron.hu címre "BMF 2014" tárggyal!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!