Gyere az AMTS-re és nyerj egy nyaralást!

Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2013 Egy hét múlva kezdődik az Auto, Motor Tuning Show a Hungexpo vásárvárosban, ahol egyszerre nyolc rendezvényt látogathatsz meg egy belépőjegy áráért.

Számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen, a Hungexpón, 2013. március 22-24. között kerül sor hazánk legnagyobb évkezdő autós-motoros rendezvényére, az Autó, Motor és Tuning Show-ra. Hungexpo öt csarnokában valamint udvarain, összesen 80.000 m2 kiállítási területen több, mint 1000 kiállított jármű lesz megtekinthető a következő események keretein belül:

  • Carstyling.hu Tuning Show 2013 - hazánk legnagyobb tuning rendezvénye
  • Budapest Motor Fesztivál - hazánk legnagyobb motoros kiállítása
  • GYMKHANA Országos Bajnokság – Magyarország első fedett pályás versenye!
  • EMAT 2013 - Épített Motorok és Autók Találkozója
  • Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdő versenye!
  • Magyarok a járműgyártás történetében - exkluzív járműtörténeti kiállítás
  • Autómárkák, importőrök kiállítása - 2013 legújabb szalonautói
  • Budapest Tattoo Expo 2013 - Magyarország legnagyobb tetováló expója

HIRDETÉS (x)

Ami minket érint, az a Budapest Motor Fesztivál - hazánk legnagyobb motoros kiállítása, Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá, minden eddiginél látványosabban és nagyobb volumenben.

A Csajok a motoron idén ötödik alkalommal vesz rész saját standdal a kiállításon, ahol a szokásos rózsaszín környezetben találkozhattok a fórumtagokkal, és vásárolhatjátok meg a webáruházunk termékeit.

Azért is érdemes lesz ellátogatni a G Pavilon 305/B standjára, mert azok között a látogatóink között, akik a standon email címükkel regisztrálnak, kisorsolunk egy egy családi hétvégét Megyeren, és egy páros, háromnapos belépőt a Megyer Camp Fesztiválra.

A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól: a fesztivál mindenkit vár, aki megismerné a motorozást, mint új közlekedési alternatívát. A kiállításra elővételben is megvásárolhatod a belépőjegyed erre a linkre kattintva.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!