CsaM-stand a Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show-n

Hamarosan elérkezik a várva várt tavasz: az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok… És ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évkezdő autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS).

 

A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2013. március 22-24. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén még nagyobbra, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintre növekszik.

Kibővített területen és tematikával, nagyon sok újdonságot és felejthetetlen élményeket kínál az immáron nyolc, önmagában is teljes értékű rendezvényt tömörítő giga-szezonnyitó. Az elmúlt évek vitathatatlanul legkomolyabb járműfesztiválja változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható.

HIRDETÉS (x)

Fantasztikus élmények várják az érdeklődőket:

Carstyling.hu Tuning Show 2013 - hazánk legnagyobb tuning rendezvénye

Budapest Motor Fesztivál - hazánk legnagyobb motoros kiállítása

GYMKHANA Országos Bajnokság – Magyarország első fedett pályás versenye!

EMAT 2013 - Épített Motorok és Autók Találkozója

Rusty Rodders Hot Rod Show - Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság

Devil's Motor Show - Magyar Motorépítő Bajnokság

Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdő versenye!

Magyarok a járműgyártás történetében - exkluzív járműtörténeti kiállítás

Autómárkák, importőrök kiállítása - 2013 legújabb szalonautói

Budapest Tattoo Expo 2013 - Magyarország legnagyobb tetováló expója

A nyolc rendezvény a Hungexpo öt csarnokában, valamint udvarain, összesen 80.000 m2 kiállítási területen zajlik, melyen több mint 1.000 kiállított járművet tekinthetnek meg. Hatalmas show mellett, a hazai és nemzetközi tuning- és hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai; az autós világ újdonságai; egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás; két látványos autós-motoros bajnokság, valamint színvonalas kísérő rendezvények kerülnek bemutatásra.

A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri- és kültéri programok, bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család minden tagjának.

Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb autó-motor-tuning- és hifi találkozója is lesz, számos autó és motor, a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. A találkozóra érkező autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, értékes díjazás mellett.

Az AMTS-en idén is megtalálható lesz a Csajok a motoron standja, ahol mindenki válogathat webáruházunk termékeiből, amiket postaköltség nélkül vásárolhat meg!

Hogy pontosan milyen programok és látnivalók várhatóak, a rendezvény weboldalán megtekinthető, a továbbiakban pedig érdemes követni a www.amts.hu híreit, hiszen a programsorozat kezdetéig folyamatosan kerülnek fel újdonságok, a már most is igen komoly felhozatal mellé.

Ne feledjétek tehát: több mint 80.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal, exkluzív érdekességekkel várnak szeretettel minden kedves látogatót, autó- és motorimádót március 22-24. között Budapesten, a Hungexpo területén, idei évadnyitó rendezvényükön a szervezők és kiállítók!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!