A magyar motorépítő kalandjai Veronában

Magyar siker a Motor Bike Expon VeronábanA Radical Garage ismét Veronában öregbítette hazánk hírnevét. Idén két motort állítottak ki az olasz motorexpón, és az egyiket különösen nagyra értékelte a zsűri.

Január 18-20. között rendezték meg idén a Motor Bike Expot Veronában. A kiállítás erre az évre olyan hatalmasra nőtte ki magát, hogy a konkurens padovai expót már teljesen kitúrta a piacról. Azt, hogy a közönség ezzel jól járt vagy rosszul, ki-ki döntse el maga. Így legalább nem kellett több helyre menniük a motorosoknak az újdonságokért.

Azért is jó, hogy idén már csak egy kiállítást szervezték az olaszok, mert végre az összes nagy márkát egy helyen láthatta a közönség. A Honda, a Ducati, a Kawasaki, a Suzuki és a Peugeot is elhozta legújabb modelljeit, de természetesen a kiegészítőket, ruházatot forgalmazó cégek is hatalmas kínálattal jelentek meg.

A kiállítás egyik különlegessége volt, hogy Veronában ünnepelte 1938-as alapításának 75. évfordulóját az Ace Cafe London. Ebből az alkalomból hatalmas standdal, különleges Brough Superior motorokkal valamit legendás motorosokkal ünnepeltek az olasz kiállításon.

HIRDETÉS (x)

Az Expo ad helyet minden évben az olasz bajnokságok díjkiosztóinak is, ezért a motorsportok képviselőivel, híres pilótákkal is találkozhattak a szemfülesek.

Számunkra azonban idén is a custom motorok között volt a legnagyobb érdekesség, hiszen a magyar Radical Garage ismét két saját építését vitte ki Veronába. Méltán lehetünk rájuk büszkék, hiszen a Bike Showra benevezett több mint száz járgány közül az egyik magyar gép, a Stileto fantázianevű motor bejutott a legjobb húsz motor közé.

A nemzetközi motorépítő bajnokság olasz állomásán elsősorban olasz műhelyek vesznek részt, és a díjazásnál is tetten érhető a lokálpatriotizmus. A motorok ezúttal Bagger, Scrambler, Cafe Racer és Modified Harley kategóriában indulhattak - a kategóriák egyébként jól mutatják az idei motorépítési trendeket is.

A magyar motorok egyik kategóriába sem fértek be, viszont a versenyben díjazták a legjobb húsz motort rangsor nélkül. A legjobb húszba a magyar motor mellett egy francia és egy spanyol motort is beválasztottak, a Show legjobbja pedig egy japán építés lett.

A Radical Garage motorjaival hamarosan személyesen is találkozhatunk a magyar motorépítő bajnokságon márciusban a Hungexpon.

További háromszáz kép a kiállításról a galériában!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!