Nyerj Belépőjegyet a 2012-es Budapest Motor Fesztiválra

Tartalomjegyzék

Budapest Motor Fesztivál 2012Március 30. és április 1. között a kétkerekűek és a tuning szerelemeseit várja a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont összesen négy pavilonban.

A márciusi hétvégén egy belépőjeggyel látgatható a Motor Fesztivál és a Tuning Show. A szezon hagyományos nyitó rendezvénye új formában várja a kiállítókat és érdeklődőket. Egy igazi fesztiválhangulatú rendezvény, ahol a látogatók megismerhetik az újdonságokat, találkozhatnak híres motorosokkal, részt vehetnek szórakoztató és extrém programokban.

HIRDETÉS (x)

Budapest Motor Fesztivál 2012

A fesztiválon közelebbről is megismerkedhetnek olyan márkák járműveivel, mint a Harley-Davidson, a Triumph, a Bmw, a Honda, a Ducati, a Suzuki, a Kawasaki, a Vespa, a Piaggio, az Aprilia. Ahogy a korábbi években, így idén is külön figyelmet fordítanak a szervezők a biztonságos közlekedés szabályaira és fontosságára. Vezetéstechnikai előadásokon vehetnek részt a látogatók, majd a képzéseken gyakorlatban is kipróbálhatják a bemutatott technikákat.

Keressük az év legjobb motoros rendőrét!

Az ország legjobb motoros járőrei mérkőznek meg a C pavilonban megépített ügyességi pályán. A motorosok területi futamokon versenyeztek a döntőbe jutásért.

A vállalkozó kedvű érdeklődők is próbára tehetik ügyességüket. A BRFK standján a verseny kezdéséig jelentkezők között 12 látogatót sorsolnak ki, akik saját motorjukkal összemérhetik tudásukat az országos bajnokság résztvevőivel.

Egyidejű kiállítások:

Programok:

  • Tuning autó építés élőben
  • Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság
  • Nemzetközi Tuning, Hifi, Motor Találkozó és Verseny
  • Motorépítő Bajnokság - 16. Devil's Motor Show

Budapest Motor Fesztivál 2012

A kiállításon a Csajokamotoron.hu-t is megtaláljátok majd a G pavilon 502/A standján a Hungexpo vásárvárosban  2012. március 30-április 1. között megrendezett Budapest Motor Fesztiválon. Azok között, akik legkésőbb 2012. március 21-ig megírják nekünk a helyes választ arra a kérdésre, hogy eddig hányszor volt a Csajokamotoron.hu-nak saját standja a Hungexpon megrendezett Motor Fesztiválon, 15 db kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki. (Egy kis segítség, ha beleolvasol a korábbi beszámolókba.) A jegyeket postán fogjuk elküldeni, ezért az emilben a postázási címet is írd meg!

A nyerési esélyeknek ezzel még nincs vége: azok között akik ellátogatnak majd a standunkra és ott regisztrálnak a játékra, kisorsolunk egy kétszemélyes wellness hétvégét  a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotelbe, valamint egy 10 000 Ft értékű vacsora utalványt a Columbus Pubba

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!