67. EICMA motorkerékpár szakkiállítás, Milánó

Tartalomjegyzék

{nomultithumb}woman_bigKét szakmai nap után szerdán a nagyközönség számára is megnyitotta kapuit az idei ősz legnagyobb motorkiállítása, az EICMA Milánóban. A kiállítás 67. alkalommal gyűjtötte egy helyre a következő év legújabb termékeit, a legeredetibb ötleteket és rengeteg szórakoztató programot a motorkerékpárok szerelmesei számára.

A péntek az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a motoros nők jegyében telik. Ez az a nap, amikor a kiállítás szervezői sok-sok meglepetéssel kedveskednek a motoros nőknek Milánóban. Már a bejáratnál különleges bánásmódban részesülnek, hiszen egy hosztesz minden hölgyet a Woman Friday pulthoz irányít. Itt vehetik át a nekik készült, rózsaszín belépőket. Mindeközben a pasik sorban állnak a pénztárnál, hiszen nekik ezen a napon is fizetniük kell.

HIRDETÉS (x)
2010-Ducati-Hypermotard796aA motorgyárak idén is nagyot durrantottak, hiszen sok közülük mostanáig rejtegette a legújabb fejlesztéseket. A bemutatók sorát az olasz Ducati cég kezdte. Az új 1198 és 1198S a kollekció csúcsát jelentő Superbike modellek. A Hypermotard 1100Evo és az 1100 EvoSP, valamint az új Monster némi átalakításon esett át, valamit 7 kg-mal könnyebb lett, mint a korábbi években.

Az újdonságok bemutatására szervezett show egyúttal jó alkalom volt arra is, hogy a sajtó képviselői kaphassanak némi információt a 2010-es World Ducati Week-ről, amit június 10–13. között rendeznek meg a misanoi versenypálya területén. Ezen kívül Claudio Domenicali vezérigazgató bemutatta az új Ducati Corse logót is, ami egy szívet ábrázol, ami magában foglalja a technológiát, a történelmet és magát a márkát is.

Képek a 2010-es Ducati motorokról a galériában!

Természetesen a sztár ezúttal az új 1200-as Multistrada volt, ami tökéletesen egyesíti magában négy másik motor tulajdonságait. A legjobbat nyújtja a sportmotorok-, a túrázás-, a városi közlekedés- és az endurózás szerelmeseinek is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!