67. EICMA motorkerékpár szakkiállítás, Milánó

Tartalomjegyzék

{nomultithumb}woman_bigKét szakmai nap után szerdán a nagyközönség számára is megnyitotta kapuit az idei ősz legnagyobb motorkiállítása, az EICMA Milánóban. A kiállítás 67. alkalommal gyűjtötte egy helyre a következő év legújabb termékeit, a legeredetibb ötleteket és rengeteg szórakoztató programot a motorkerékpárok szerelmesei számára.

A péntek az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a motoros nők jegyében telik. Ez az a nap, amikor a kiállítás szervezői sok-sok meglepetéssel kedveskednek a motoros nőknek Milánóban. Már a bejáratnál különleges bánásmódban részesülnek, hiszen egy hosztesz minden hölgyet a Woman Friday pulthoz irányít. Itt vehetik át a nekik készült, rózsaszín belépőket. Mindeközben a pasik sorban állnak a pénztárnál, hiszen nekik ezen a napon is fizetniük kell.

HIRDETÉS (x)
2010-Ducati-Hypermotard796aA motorgyárak idén is nagyot durrantottak, hiszen sok közülük mostanáig rejtegette a legújabb fejlesztéseket. A bemutatók sorát az olasz Ducati cég kezdte. Az új 1198 és 1198S a kollekció csúcsát jelentő Superbike modellek. A Hypermotard 1100Evo és az 1100 EvoSP, valamint az új Monster némi átalakításon esett át, valamit 7 kg-mal könnyebb lett, mint a korábbi években.

Az újdonságok bemutatására szervezett show egyúttal jó alkalom volt arra is, hogy a sajtó képviselői kaphassanak némi információt a 2010-es World Ducati Week-ről, amit június 10–13. között rendeznek meg a misanoi versenypálya területén. Ezen kívül Claudio Domenicali vezérigazgató bemutatta az új Ducati Corse logót is, ami egy szívet ábrázol, ami magában foglalja a technológiát, a történelmet és magát a márkát is.

Képek a 2010-es Ducati motorokról a galériában!

Természetesen a sztár ezúttal az új 1200-as Multistrada volt, ami tökéletesen egyesíti magában négy másik motor tulajdonságait. A legjobbat nyújtja a sportmotorok-, a túrázás-, a városi közlekedés- és az endurózás szerelmeseinek is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!