Nyerj egy wellness hétvégét!

Érdemes lesz meglátogatni a Csajokamotoron.hu standját a Budapest Motor Fesztiválon, ugyanis látogatóink ismét értékes nyereménnyel lehetnek gazdagabbak.

A tavalyi évhez hasonlóan most is értékes nyereménnyel díjazzuk majd, ha ellátogatsz a Csajokamotoron.hu-hoz, az A pavilon 308/C standjára a Budapest Motor Fesztiválon.

HIRDETÉS (x)

 

Március 11-13. között reméljük már tavaszi időjárás vár majd minket az idei motoros szezon nyitórendezvényén a Hungexpo vásárvárosban. Mi mindent megteszünk majd, hogy a motoros csajoknak jól kezdődjön.

A standunkon szokás szerint megvásárolhatod webáruházunk termékeit, némelyiket jelentős vásári kedvezménnyel. Ebben az évben Kis Anita motorversenyző vadonatúj motorját csodálhatod majd meg, amit ismét rengeteg Swarovski-kristállyal díszített, és ami most még nekünk ismeglepetés. Találkozhatsz majd a hírportál készítőivel, és a fórumtagokkal.

Azok között, akik ellátogatnak a standunkra, és ott e-mail címükkel regisztrálnak, kisorsolunk egy kétszemélyes vouchert a badacsonytördemici Andreas Wellness és Borház Panzióba két éjszakára (három nap) félpanziós ellátással.

Emellett azok a látogatóink, akik kinyomtatják a Missq logot, és megmutatják a standnál, Missq vásárlási utalványokat kapnak összesen 300 000 Ft értékben, amíg a készlet tart, tehát jó lesz igyekezni.

Vasárnapig pedig még lehetőséged van megnyerni a belépőjegyedet is, tehát ne késlekedj felsorolni legalább ötöt az idei Budapest Motor Fesztivál programjai közül. A válaszadók között 10 db belépőt sorsolunk ki. A megfejtéseket március 6-ig várjuk az e-mail címünkre "Budapest Motor Fesztivál játék" tárggyal. A nyereményeket postán küldjük majd el.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Amilyen szépen indult a december, annyira nem karácsonyi most az időjárás hangulata. Jövő hétre meg...
Bővebben...
Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!