Nyerj jegyet az újszilvási motoros fesztiválra!

Idén 17. alkalommal gyűlnek össze a motorosok az Újszilvás melletti kis ligetben, hogy együtt bulizzanak. A Devils MC lassan két évtizede keményen dolgozik azon, hogy a pusztából egy kellemes, árnyékos kempinget varázsoljanak, ahol a kis tó körül mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódást ezen a négy napon, június 26-29. között. Idén első alkalommal már csütörtök este is érdekes programokkal várják a vendégeket a klubtagok, de a hétvége számos meglepetést tartogat.

HIRDETÉS (x)

Ha te is szeretnél tanúja lenni ennek a hatalmasra nőtt fesztiválnak, itt az alkalom, hogy megnyerd magad és párod számára a belépőjegyet. Azok között, akik megneveznek legalább három fellépőt a szombat esti Rockopera varázs szereplői közül, 5 darab kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki (egy belépő 4500 Ft).

A jegyeket június 20-án kisorsoltuk, a nyerteseket e-mailben értesítettük. A jegyek Újszilváson a bejáratnál a nevükre lesznek leadva.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Két héttel a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap után végre kegyes volt hozzánk az időjárás...
Bővebben...
Múlt hét kicsit sűrűre sikeredet. Végre megkaptuk a kulcsokat az új lakásunkhoz. Mivel mihamarabb költözni...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!