Ride for Life

A Rider for Health szervezet és Yamaha közösen megszervezte a „Ride for Life” Túrát; 5 Super Ténéré egy jó ügy érdekében indul Észak Afrika felé.

Riders for Health és Yamaha erőit összevonta, hogy megszervezzék a „Ride for Life” túrát. A Túra célja, hogy közlekedési eszközök és felszerelés biztosításával támogassa az egészségügyi munkások munkáját Afrikában, annak érdekében, hogy elvégezhessék felbecsülhetetlen munkájukat és elérjék az elszigetelt közösségeket is Afrikában.

Dakart megjárt veteránok, újságírók és egy 5 kiválasztásra kerülő átlag motorosból álló csapat elvisz egy flottányi Super Ténérét és a kisérő járműveket Párizsból Liszabon érintésével Marokkóba. A túra végén a Yamaha és partnerei megajándékozzák a Riders for Health szervezetet 5 darab Super Ténérével és annyi alapvető alkatrésszel, ami 3 évnyi tökéletes működést garantál az Afrikai körülmények között a motorok számára.

 

HIRDETÉS (x)
A Rider for Health úgy döntött, hogy ezt az 5 Super Ténérét Zambia keleti területén fogja használni, így ezekkel a motorokkal növelni tudják a szállítás hatékonyságát, biztosítva a HIV/AIDS, Tuberkolozis, és más betegségek hatékony kiszűrését és kezelését. Az átadástól kezdődően Riders for Health 5 futárt fog beállítani, akik a vérmintákat fogják szállítani.

2010-ben Rider for Health további 5 motoros futárt állít munkába a minták szállítására, és 15 egészségügyi munkást is mobilizál még a helyi lakosság alapvető egészségügyi ellátása érdekében.

A túra Párizsban kezdődik 2010 május 4-én, és Marakeshben ér véget május 17-én, ahol Yamaha átadja az 5 Super Ténérét. A Yamaha elindított egy jelentkezési oldalt, ahol bárki, aki megfelel a feltételeknek, pályázhat a részvételre. Ez az oldal angol nyelvű, mert a jelentkezés egyik feltétele az angol tudás. A jelentkezési határidő: 2010 április 14.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!