Írd fel a naptáradba: Harley & Burger augusztus 15-én!

Tartalomjegyzék

harley and burger bike show cimlapIdén augusztus 15-én 5 éves a Free Chapter, de nem csupán ez az apropója annak a laza motoros, hamburgerezős motoros délutánnak, amire minden motorost szeretettel várnak Zsámbékon.

Mikor alakult a motoros klubotok?

Szemenyei László: - A Free Chapter 2015 ben alakult 8 alapító taggal. A tagok a HOG Budapest Chapterből léptek ki, mert egy szorosabb baráti klubot szerettünk volna. Elképzelésink között szerepelt egy jól működő és igazán motorozni szerető baráti csapat kialakítása.

Ehhez a tervünkhöz (ahhoz, hogy hivatalosan is felvarrót hordhassunk) felkerestük a nemzetközileg is levédetett és elfogadott Free Chapter bordeaux-i központját. A bekerülés nem volt könnyű, de mire a bemutatkozási szűrőn keresztül mentünk, nagyon szoros baráti kapcsolatok alakultak ki a már régebb működő klubokkal.

HIRDETÉS (x)

A lengyelországi Free Chapterrel azóta is télen-nyáron havi rendszerességgel tartjuk a kapcsolatot.

Hány taggal működik jelenleg a klub?

Sz.L.: - Jelenleg 16 főre redukálódott a létszám (21 tagunk volt még tavaly ) igazi, hasonlóan gondolkozó emberekből...

Nők is lehetnek tagok?

Sz.L.: - Jelenleg női tagunk nincs és ezt (sajnos) közgyűlési határozatba is foglaltuk, hogy az egyesület szavazó, teljes jogú tagja csak férfi lehet. Lányok csak utasként, vagy saját motorral Ladies of Free Chapter felvarrókkal a mellényükön vehetnek részt az egyesület zártkörű rendezvényein.

Ha jól sejtem, a tagság feltétele egy bizonyos motormárka birtoklása is.

Sz.L.: - Ahogy ezt a nemzetközi Chartánkban is elfogadtuk, tagjainknak minden esetben Harley-Davidson motorkerékpárral, érvényes forgalmival és HOG tagsággal kell rendelkezniük...

Hivatalos formában működtök vagy a Free Chapter egy motoros baráti társaság?

Sz.L.: - A klub alapításához egyesületet alapítottunk a kezdetekkor 8+2 külsős fővel, hivatalosan, ahogyan azt törvényileg kell.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!