Mégsem döntik le Dobai Attila szobrát az alsóörsiek

open road fest 2020 1A korábbi hírekkel ellentétben 2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek.

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben. Az októberben kiadott közlemény ellenére a szervezőknek sikerült megegyezniük és mégis megtartják, ráadásul a jól ismert helyszínen a Harley-Davidson fesztivált.

Mint ahogy az elmúlt 20 évben, úgy 2020-ban is Alsóörsre zarándokolnak a zene és a motorozás szerelmesei. A környéken lakóknak is fontos nyárindító esemény a hagyományokhoz híven június második hétvégéjén csábítja a Balaton partjára a motorosokat és a zenerajongókat.

HIRDETÉS (x)

„Bár korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de a megkereséseket és visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket. Többen írták, hogy a programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje és hogy arra a 4 napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok. Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön.

open road fest 2020 2Örömmel jelentjük, hogy a ’Feel the Freedom’ életérzésről 2020-ban sem kell lemondanunk, a megfogalmazott igényeket követve egy új koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk.” - mondta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.

A döntés már csak azért is fontos volt, mert ha többet nem lenne Alsóörsön Harley-fesztivál, okafogyottá válna a nemrég befejezett motoros szobor Alsóörs közponjában, ami kétség kívül Doba Attilát, a fesztivál igazgatóját ábrázolja.

open road fest 2020 6open road fest 2020 6open road fest 2020 6open road fest 2020 6

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerencsére eddig az időjárás, és a szabadidőnk is úgy adta, hogy minden hétvégén ki tudtunk...
Bővebben...
Ahogy terveztem a hét közepén, megejtettem az idei első kört, ami a gyenge esőzés ellenére/miatt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!