Mégsem döntik le Dobai Attila szobrát az alsóörsiek

open road fest 2020 1A korábbi hírekkel ellentétben 2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek.

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben. Az októberben kiadott közlemény ellenére a szervezőknek sikerült megegyezniük és mégis megtartják, ráadásul a jól ismert helyszínen a Harley-Davidson fesztivált.

Mint ahogy az elmúlt 20 évben, úgy 2020-ban is Alsóörsre zarándokolnak a zene és a motorozás szerelmesei. A környéken lakóknak is fontos nyárindító esemény a hagyományokhoz híven június második hétvégéjén csábítja a Balaton partjára a motorosokat és a zenerajongókat.

HIRDETÉS (x)

„Bár korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de a megkereséseket és visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket. Többen írták, hogy a programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje és hogy arra a 4 napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok. Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön.

open road fest 2020 2Örömmel jelentjük, hogy a ’Feel the Freedom’ életérzésről 2020-ban sem kell lemondanunk, a megfogalmazott igényeket követve egy új koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk.” - mondta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.

A döntés már csak azért is fontos volt, mert ha többet nem lenne Alsóörsön Harley-fesztivál, okafogyottá válna a nemrég befejezett motoros szobor Alsóörs közponjában, ami kétség kívül Doba Attilát, a fesztivál igazgatóját ábrázolja.

open road fest 2020 6open road fest 2020 6open road fest 2020 6open road fest 2020 6

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!