Búcsúzzunk együtt a motoros szezontól október 12-én!

csajokamotoron szezonzaroA vénasszonyok nyara csak ránk vár, és azt reméljük, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk legalább erre az egy napra októberben. De ha nem, akkor fedett helyen búcsúztatjuk a motoros szezont a Csajok a motoron tagjaival.

Október 12-én egész napos összejövetelre várjuk a motoros csajokat és a barátaikat Dunaharasztiban a Zo-Moto Kft. telephelyén egy kis beszélgetős, eszegetős, nézelődős motoros programra. Hogy egész biztos ne unatkozzunk, szerveztünk néhány látnivalót is erre a pár órára, hogy gyorsabban teljen az idő.

Az természetes, hogy a helyszínen megvásárolhatod majd a Csajok a motoron saját termékeit (ha nem tudsz eljönni, megvásárolhatod őket webáruházunkban, a CsamShop.hu oldalon). Mivel a szervezésben nagy szerepet vállal a Help and Ride kifejlesztője, Brigi is, természetesen a helyszínen megrendelheted és elkészíttetheted majd a saját Help and Ride kulcstartódat is.

HIRDETÉS (x)

A Safety Hungary-től kapunk egy Riding Trainert, amin próbára teheted a motoros tudásodat a számítógép ellen, és A Dover Kft.-nek köszönhetően kipróbálhatod az Interphone sisakra szerelhető kommunikációs rendszerét is. Amennyiben az október 12-13-i hétvégén leadod a rendelésed, a cég a fő készülékekre 15 % kedvezményt biztosít a rendezvény regisztrált résztvevői számára.

A rendezvény ingyenes, de lehetőség lesz a Magyar Mentőmotor Alapítvány támogatására. Az alapítvány rendelkezésünkre bocsát egy mentőmotort, amit alaposan szemügyre veszünk, és a kísérőjétől bármit kérdezhetünk a mentőmotoros orvosok- illetve az alapítvány munkájával kapcsolatban.

Ahhoz, hogy a létszámot nagyjából előre tudjuk kalkulálni, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ami persze nem kötelez semmire. Viszont ha rajta leszel a listán, akkor jár neked a helyszínen egy OMV motoros kedvezménykártya, és még a marhapörköltből is jut egy tányérkával.

Kattints a gombra és regisztrálj legkésőbb 2019. október 9-ig!

Találkozunk 2019. október 12-én Dunaharasztiban a Jedlik Ányos u. 9-11-ben lévő telephelyen 10:00-16:00 óra között! Ha bármi további ötleted van, írd meg emailben, vagy itt a cikk alatt hozzászólásban!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...
Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!