Búcsúzzunk együtt a motoros szezontól október 12-én!

csajokamotoron szezonzaroA vénasszonyok nyara csak ránk vár, és azt reméljük, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk legalább erre az egy napra októberben. De ha nem, akkor fedett helyen búcsúztatjuk a motoros szezont a Csajok a motoron tagjaival.

Október 12-én egész napos összejövetelre várjuk a motoros csajokat és a barátaikat Dunaharasztiban a Zo-Moto Kft. telephelyén egy kis beszélgetős, eszegetős, nézelődős motoros programra. Hogy egész biztos ne unatkozzunk, szerveztünk néhány látnivalót is erre a pár órára, hogy gyorsabban teljen az idő.

Az természetes, hogy a helyszínen megvásárolhatod majd a Csajok a motoron saját termékeit (ha nem tudsz eljönni, megvásárolhatod őket webáruházunkban, a CsamShop.hu oldalon). Mivel a szervezésben nagy szerepet vállal a Help and Ride kifejlesztője, Brigi is, természetesen a helyszínen megrendelheted és elkészíttetheted majd a saját Help and Ride kulcstartódat is.

HIRDETÉS (x)

A Safety Hungary-től kapunk egy Riding Trainert, amin próbára teheted a motoros tudásodat a számítógép ellen, és A Dover Kft.-nek köszönhetően kipróbálhatod az Interphone sisakra szerelhető kommunikációs rendszerét is. Amennyiben az október 12-13-i hétvégén leadod a rendelésed, a cég a fő készülékekre 15 % kedvezményt biztosít a rendezvény regisztrált résztvevői számára.

A rendezvény ingyenes, de lehetőség lesz a Magyar Mentőmotor Alapítvány támogatására. Az alapítvány rendelkezésünkre bocsát egy mentőmotort, amit alaposan szemügyre veszünk, és a kísérőjétől bármit kérdezhetünk a mentőmotoros orvosok- illetve az alapítvány munkájával kapcsolatban.

Ahhoz, hogy a létszámot nagyjából előre tudjuk kalkulálni, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ami persze nem kötelez semmire. Viszont ha rajta leszel a listán, akkor jár neked a helyszínen egy OMV motoros kedvezménykártya, és még a marhapörköltből is jut egy tányérkával.

Kattints a gombra és regisztrálj legkésőbb 2019. október 9-ig!

Találkozunk 2019. október 12-én Dunaharasztiban a Jedlik Ányos u. 9-11-ben lévő telephelyen 10:00-16:00 óra között! Ha bármi további ötleted van, írd meg emailben, vagy itt a cikk alatt hozzászólásban!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!