Lophatatlan Világrekord

Vasárnap este, október 22-én a Hungaroringen hatalmas őrület veszi kezdetét. Az idén 10. évfordulóját ünneplő gyorsulási verseny szervezői számtalan meglepetéssel készültek az idei utolsó futamra.

Rajongói számára kétség kívül Erdős Csaba lesz az est fénypontja, aki 970 lóerős dragsterével nemcsak bemutató futamot megy majd, hanem ezúttal versenybe száll kategóriája első díjáért. Rajta kívül számtalan magyar versenyző is rajthoz áll majd, ott lesznek hazánk legjobb autós klubjai, és az illegális versenyek "bajnokai", sőt Romániából, Szlovákiából, Németországból, Ausztriából, San Marinoból és Horváthországból is jelezte már 1-1 különítmény hogy indulni fog a versenyen és csatába száll az MNASZ 2006-os Aranysisak trófeájáért. Nem is csoda, hiszen ez lesz az utolsó alkalom, hogy a 2007-es szezonra kvalifikálják magukat a versenyzők.

HIRDETÉS (x)

Ezt az alkalmat választotta az extrém akrobatika világhírű testvérpárja is, hogy nagyszabású showműsor keretében véghezvigyék 5. világrekord-kísérletüket. A Rippel Brothers mellett egy 500 lóerős amerikai kamion is szerepet kap a produkcióban, a rekord pedig az eddigieknél még egetrengetőbbnek és veszélyesebbnek ígérkezik!

Az idei utolsó Hungaroringi gyorsulási versenyre több sztárvendég is jelezte részvételi szándékát, Gáspár Laci pédául magát és Corvettjét is próbára teszi majd a versenyen. A Forma 1 szerelmesei pedig nyugodt körülmények között, a fűtött büfében követhetik nyomon a Brazil nagydíj történéseit, hogy aztán egy valódi Forma 1-es pályán ünnepelhessék a 2006-os év Forma 1-es, és a Hivatalos Magyar Gyorsulási Bajnokság bajnokait...

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!