Ennyi koncertfotót még tuti nem láttál egy helyen

Kurcz Orsi Nova twinsA hagyomány folytatódik. Évek óta a Zorall Sörolimpia ad otthont a hazai koncertfotósok éves szemléjének.

Ha mindig is érdekelt, hogy miért nyüzsögnek a fotósok a kedvenc bandádtól alig karnyújtásnyira a színpad előtt, akkor most megmutatjuk. Nézd meg, mi történik a koncertek fotós árkaiban!

Idén az előző éveknél még több hazai koncertfotós kedvenc képeiből válogatott a szervező, Kurcz Orsi, aki maga is lassan 10 éve fényképez zenei eseményeket. A kiállítás az évek alatt a Sörolimpia közönségének egyik legkedveltebb offprogramjává vált, hiszen a fotók színkavalkádja nem csak esztétikailag emeli a fesztivál hangulatát, hanem időgépként vissza is repít az elmúlt évek emlékezetes koncertpillanataiba. 

HIRDETÉS (x)

A rockzenétől, a metalon és blueson át egészen a zenés színházig minden megjelenik a képeken. Ráadásul ez nem az a tárlat, ahol a közönség passzív szemlélőként távolról szemléli az alkotásokat.

Papp Csilla Fanni PumaDangerA Zorall Sörolimpia koncertfotókiállítása ugyanis abszolút interaktív, a nézelődők zsűriznek: a képek a Sörolimpia Facebook oldalán is megtalálhatóak - keresd meg a favoritod, nyomj egy lájkot, és szavazd az élvonalba a legjobb fotókat!

Szavazás a Sörolimpia utolsó napjáig! (2019. augusztus 24. szombat)

Lang Gergely Bagossy Brothers CompanyA szavazók között a fesztivál szervezői 2020-as koncertjegyeket sorsolnak ki!

A kiállítást keresd a fesztiválon!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!