Nyerd meg a belépődet Sirokra!

xx sirok bike week 2019Július 17-ig van lehetőséged játszani a két darab teljes értékű VIP jegyért a Sirok Bike Weekre. Ha még kérdés, hogy miért lenne az jó neked, ha ott lennél, olvass tovább!

Idén húszadik alkalommal rendezi meg a Stray Dogs MC Sirokon a Kútvölgyben a hagyományos motoros találkozóját. Talán úgy is fogalmazhatok, hogy ez az utolsó a nagy, klasszikus motoros találkozók közül, amelyik még mindig tartja magát, sőt évről-évre hozza ugyanazt a látogatottságot és ugyanazt a klasszikus siroki hangulatot.

Ebben az évben is szerdától indul a motoros hét, vagyis délben megnyílnak a fesztivál kapui és a mulatni vágyó közönség elfoglalja a sátorhelyeket. Érdemes sietni, mert az első 100 érkező motor tulajdonosa ajándékba kapja a fesztivál pólóját. Este kilenctől pedig beindul a buli és kezdődnek a koncertek a sörsátorban, és csak rövid szüneteket tartanak egészen vasárnapig. 

HIRDETÉS (x)

Csütörtök délelőtt egy vezetett túrán vehetnek részt azok, akik még nem ismerik a környék útjait vagy csak szeretnek együttmotorozni másokkal. Az biztos, hogy olyan helyekre juthattok el, amit csak a helyiek tudnak. Kisgyőr, a "faragott falu" megismerése például kihagyhatatlan élménynek ígérkezik.

sirok bike week 2019 4Csütörtökön már este 7-től kezdődnek a koncertek a nagyszínpadon, majd a buli hajnali 3 körül ér véget a rockdiszkóval. A kipihent fesztiválozókat péntek délelőtt vicces ügyességi játékok várják majd, majd a Hill Climb verseny előfutamai következnek egészen az esti koncertekig.

A szombati program reggel a Hill Climb versenyekkel kezdődik, majd következik a többi megszokott verseny, az iszapgyorsulástól az iszapban varacskolásig. A felvonulás délután 17:00 órakor indul, majd az eredményhirdetés után kezdődnek az esti koncertek. szombaton a Junkies és a Depresszió után a Road lesz a fő műsorszám.

sirok bike week 2019 6Szerintem aki eddig kibírja, az egy hős, és gyanítom, hogy még a vasárnap reggel sem a lustálkodásról fog szólni, hiszen még haza is kell majd motorozni. Azért elég hangulatos program várható, úgyhogy érdemes velünk játszani.

Tehát ha szeretnéd megnyerni a 2 db VIP jegy egyikét, akkor regisztrálj az alábbi űrlapon!

Az email címed helyesen add meg, mert azon fogunk értesíteni, ha te vagy a szerencsés. A belépőjegyet postán küldik majd el a szervezők, ezért 2019 július 17-ig van csak időnk játszani.

sirok bike week 2019 5

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!