Nyerd meg a belépődet Sirokra!

xx sirok bike week 2019Július 17-ig van lehetőséged játszani a két darab teljes értékű VIP jegyért a Sirok Bike Weekre. Ha még kérdés, hogy miért lenne az jó neked, ha ott lennél, olvass tovább!

Idén húszadik alkalommal rendezi meg a Stray Dogs MC Sirokon a Kútvölgyben a hagyományos motoros találkozóját. Talán úgy is fogalmazhatok, hogy ez az utolsó a nagy, klasszikus motoros találkozók közül, amelyik még mindig tartja magát, sőt évről-évre hozza ugyanazt a látogatottságot és ugyanazt a klasszikus siroki hangulatot.

Ebben az évben is szerdától indul a motoros hét, vagyis délben megnyílnak a fesztivál kapui és a mulatni vágyó közönség elfoglalja a sátorhelyeket. Érdemes sietni, mert az első 100 érkező motor tulajdonosa ajándékba kapja a fesztivál pólóját. Este kilenctől pedig beindul a buli és kezdődnek a koncertek a sörsátorban, és csak rövid szüneteket tartanak egészen vasárnapig. 

HIRDETÉS (x)

Csütörtök délelőtt egy vezetett túrán vehetnek részt azok, akik még nem ismerik a környék útjait vagy csak szeretnek együttmotorozni másokkal. Az biztos, hogy olyan helyekre juthattok el, amit csak a helyiek tudnak. Kisgyőr, a "faragott falu" megismerése például kihagyhatatlan élménynek ígérkezik.

sirok bike week 2019 4Csütörtökön már este 7-től kezdődnek a koncertek a nagyszínpadon, majd a buli hajnali 3 körül ér véget a rockdiszkóval. A kipihent fesztiválozókat péntek délelőtt vicces ügyességi játékok várják majd, majd a Hill Climb verseny előfutamai következnek egészen az esti koncertekig.

A szombati program reggel a Hill Climb versenyekkel kezdődik, majd következik a többi megszokott verseny, az iszapgyorsulástól az iszapban varacskolásig. A felvonulás délután 17:00 órakor indul, majd az eredményhirdetés után kezdődnek az esti koncertek. szombaton a Junkies és a Depresszió után a Road lesz a fő műsorszám.

sirok bike week 2019 6Szerintem aki eddig kibírja, az egy hős, és gyanítom, hogy még a vasárnap reggel sem a lustálkodásról fog szólni, hiszen még haza is kell majd motorozni. Azért elég hangulatos program várható, úgyhogy érdemes velünk játszani.

Tehát ha szeretnéd megnyerni a 2 db VIP jegy egyikét, akkor regisztrálj az alábbi űrlapon!

Az email címed helyesen add meg, mert azon fogunk értesíteni, ha te vagy a szerencsés. A belépőjegyet postán küldik majd el a szervezők, ezért 2019 július 17-ig van csak időnk játszani.

sirok bike week 2019 5

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!