Alsóörs – Betegség miatt lemondta fellépését Glenn Hughes

glenn hughes open road fest alsoorsA Deep Purple zenekar basszusgitárosa, Glenn Hughes nyáron fellépett volna Alsóörsön, a Harley-Davidson Open Road Fest-en, de a napokban menedzsmentje lemondta a következő hónapok fellépéseit, köztük a magyarországit is.

A jubileumi, vagyis a XX. Harley-Davidson Open Road Fest június 5-től 9-ig kerül megrendezésre Alsóörsön, ahová olyan nagy sztárokat várnak, mint a Europe, s Glenn Hughes. Sajnos a gitáros nem tud eleget tenni feladatának, írja az Open Road Fest hivatalos sajtóközleménye.

„Betegség miatt lemondta koncertjét Glenn Hughes, aki Alsóörsön az Open Road Festen lépett volna fel. Orvosi utasításra a zenekar menedzsmentje az összes májusi, és a júniusi turnédátumot, köztük a magyarországi fellépést is törölték. „Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!” - Open Road Fest szervezők”.

HIRDETÉS (x)

A 66 éves legendás angol zenész 1973-ban csatlakozott a Deep Purple-hez, mivel Ian Gillan és Roger Glover is kiléptek. Az 1970-es évek egyik legjobb rock albumát hozták össze, Burn címmel.

A frontember, David Coverdale és Hughes hangja rendkívül jó párosításnak bizonyult. "David Coverdale kétségkívül nagyszerűen tud üvölteni, de a magas fekvésű részekkel nem boldogult. Ekkor kerültem én a képbe. Úgy gondolom, mi voltunk a tökéletes kombináció" – mondta Hughes.

Sajnos 1976-ban, a dalszerző és gitáros Bolin halála a Deep Purple végét is jelentette. De ahogyan mondani szokás, ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik.

Glenn Hughes szólókarrierje, s megszámlálhatatlan projektben való részvétele beindult. Legutóbbi szólóalbuma 2008-ban jelent meg, First Underground Nuclear Kitchen címmel.

Munkássága rendkívüli jelentőségű a rock történelemben. Kár, hogy nem láthatják élőben az Open Road Fest résztvevői, de reméljük, ami késik, nem múlik. Azt még nem lehet tudni, ki lép majd fel Hughes helyett.

Forrás: Open Road Fest Press, Wikipédia
Fotó: Open Road Fest Press

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!