Nyerj kétszemélyes napijegyet a húszadik Open Road Festre! - Megvan a nyertes!

NaNa - . Esemény hírek

open road fest 2019 1Három hét múlva nyitja kapuit a jubileumi Harley-Davidson találkozó Alsóörsön, és ha szerencsés vagy, te is ott lehetsz a kedvenc koncerteden.

Évszázadnyi minőségi zene és önfeledt életigenlés - erre készülhetünk a Harley-Davidson Open Road Festen. A szülinapi bulisorozatnak is beillő alkalom ugyanis összesen 100 év ünnepe lesz, hiszen a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd 10, 30 és 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok.

A hazai rock szcéna színe java megfordul június 5-9. között Alsóörsön. A Europe mellett érkezik a 30 éve dübörgő Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol feat Karácsony James (LGT), a Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, Ripoff Raskolnikov, Zsola és a 10 éves zenekara, és az idén 40 éves fennállásukat ünneplő legendák is színpadra lépnek.

HIRDETÉS (x)

A szülinapos sereg mellett az EDDA Művek is nosztalgikusan gondol vissza egy-egy jelentősebb évfordulóra. Pataky Attila egyik kedvenc története például épp a 60. születésnapjához kötődik, amelyet igazi rockerhez méltóan barátai, némi alkohol és néhány csinos táncos lány körében ünnepelt:

open road fest 2019 2“Éjfél után kiültettek egy székre, hogy most jönnek a meglepetés csajok és így is lett, majd egy hatalmas dobozt toltak be, amiből kiugrott még egy lány, aki elkezdett felém araszolni. Alig vártam, hogy közel érjen, amikor belém fúródott a tekintete én pedig tudtam, hogy ismerem. Orsi volt, a feleségem! Ennél nagyobb meglepetés nem érhetett volna.”

A jubileumi menüt hazánk legkiválóbb tribute bandái, az ACid/DC, Led Zeppelin Session és a Hollywood Rose egészítik ki. Könnyed desszertként pedig blues formációk előadását fogyaszthatjuk. A teljes line-up már elérhető a honlapon, érdemes hangolódni!

open road fest 2019 3Úgy érzed, megjött akedved egy jó kis rock bulihoz?

Akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni 2019. május 31-ig az alábbi linken, hogy részt vegyél játékunkban. Ha szerencsés vagy, te lehetsz az, aki kétszemélyes napijegyet nyer a XX. Open Road Festre. A nyereményedet e-mailben, pdf formátumban fogjuk elküldeni, hogy Alsóörsön a bejáratnál karszalagra cserélhesd majd.

open road fest 2019 4Ha már ott vagy az Open Road Festen, még egy esélyed nyílik a nyerésre, ugyanis idén is egy Harley-Davidson motorkerékpárt sorsolnak ki azok között, akik részt vesznek a játékban. Regisztrálni itt tudsz.

20. Harley-Davidson Open Road Fest - 2019.06.5-9., Alsóörs

open road fest 2019 5

Ha úgy érzed, nem bírod ki három hétig Harley-Davidsonok és motorok nélkül, akkor téged vár most hétvégén, 2019. május 18-án a Brotherhood HDC Hungary Harley-Davidson Goldrex baráti találkozó Nyíregyházán. Azok között, akik a Harley-Davidson Goldrex üzletében regisztrálnak, egy 30 000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolnak ki. Kattints erre a linkre a részletekért!

goldrex talalkozo

 

Frissítés! Megvan a nyertes!

2019. június 1-én kisorsoltuk a nyertest, aki Balogh István lett. Gratulálunk neki és partnerének. A karszalagra váltható vouchert emailben juttattuk el hozzá. Jó szórakozást kívánok nekik és mindenkinek, aki ott lesz.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS