Nyerj kétszemélyes napijegyet a húszadik Open Road Festre! - Megvan a nyertes!

open road fest 2019 1Három hét múlva nyitja kapuit a jubileumi Harley-Davidson találkozó Alsóörsön, és ha szerencsés vagy, te is ott lehetsz a kedvenc koncerteden.

Évszázadnyi minőségi zene és önfeledt életigenlés - erre készülhetünk a Harley-Davidson Open Road Festen. A szülinapi bulisorozatnak is beillő alkalom ugyanis összesen 100 év ünnepe lesz, hiszen a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd 10, 30 és 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok.

A hazai rock szcéna színe java megfordul június 5-9. között Alsóörsön. A Europe mellett érkezik a 30 éve dübörgő Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol feat Karácsony James (LGT), a Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, Ripoff Raskolnikov, Zsola és a 10 éves zenekara, és az idén 40 éves fennállásukat ünneplő legendák is színpadra lépnek.

HIRDETÉS (x)

A szülinapos sereg mellett az EDDA Művek is nosztalgikusan gondol vissza egy-egy jelentősebb évfordulóra. Pataky Attila egyik kedvenc története például épp a 60. születésnapjához kötődik, amelyet igazi rockerhez méltóan barátai, némi alkohol és néhány csinos táncos lány körében ünnepelt:

open road fest 2019 2“Éjfél után kiültettek egy székre, hogy most jönnek a meglepetés csajok és így is lett, majd egy hatalmas dobozt toltak be, amiből kiugrott még egy lány, aki elkezdett felém araszolni. Alig vártam, hogy közel érjen, amikor belém fúródott a tekintete én pedig tudtam, hogy ismerem. Orsi volt, a feleségem! Ennél nagyobb meglepetés nem érhetett volna.”

A jubileumi menüt hazánk legkiválóbb tribute bandái, az ACid/DC, Led Zeppelin Session és a Hollywood Rose egészítik ki. Könnyed desszertként pedig blues formációk előadását fogyaszthatjuk. A teljes line-up már elérhető a honlapon, érdemes hangolódni!

open road fest 2019 3Úgy érzed, megjött akedved egy jó kis rock bulihoz?

Akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni 2019. május 31-ig az alábbi linken, hogy részt vegyél játékunkban. Ha szerencsés vagy, te lehetsz az, aki kétszemélyes napijegyet nyer a XX. Open Road Festre. A nyereményedet e-mailben, pdf formátumban fogjuk elküldeni, hogy Alsóörsön a bejáratnál karszalagra cserélhesd majd.

Kattints ide a regisztrációhoz!

open road fest 2019 4Ha már ott vagy az Open Road Festen, még egy esélyed nyílik a nyerésre, ugyanis idén is egy Harley-Davidson motorkerékpárt sorsolnak ki azok között, akik részt vesznek a játékban. Regisztrálni itt tudsz.

20. Harley-Davidson Open Road Fest - 2019.06.5-9., Alsóörs

open road fest 2019 5

Ha úgy érzed, nem bírod ki három hétig Harley-Davidsonok és motorok nélkül, akkor téged vár most hétvégén, 2019. május 18-án a Brotherhood HDC Hungary Harley-Davidson Goldrex baráti találkozó Nyíregyházán. Azok között, akik a Harley-Davidson Goldrex üzletében regisztrálnak, egy 30 000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolnak ki. Kattints erre a linkre a részletekért!

goldrex talalkozo

 

Frissítés! Megvan a nyertes!

2019. június 1-én kisorsoltuk a nyertest, aki Balogh István lett. Gratulálunk neki és partnerének. A karszalagra váltható vouchert emailben juttattuk el hozzá. Jó szórakozást kívánok nekik és mindenkinek, aki ott lesz.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!