Még odaérsz a Motor Bike Expo-ra Veronába

Tartalomjegyzék

motor bike expo 2018 3Ma nyitja meg kapuit Veronában az egyik legnagyobb olasz motoros rendezvény, a Motor Bike Expo. Mostantól 4 napig csodálhatják meg a látogatók a kiállított egyedi építésű motorokat. Kíváncsi vagy te is? Még odaérsz! 

2019-ben január 17-20. között rendezik meg Olaszország egyik nagy hagyományokra visszatekintő motoros seregszemléjét a szerelmesek városában, Veronában. A hely és az időpont is tökéletes, ha a pároddal szeretnél eltölteni egy motoros hosszú hétvégét. 

A veronai rendezvény számtalan érdekes előadásnak, bemutatónak ad otthont a négy nap alatt. Lesznek kaszkadőr bemutatók és motorsport versenyek, beszélgetések hírességekről, és előadások motorgumikról, alkatrészekről, motorépítésről. Az biztos, hogy unatkozni nem fog, aki ott lesz.

HIRDETÉS (x)

A Motor Bike Expo több mint csupán egy kiállítás, ez a kiállítás a custom kultúra lüktető szíve, a legújabb trendek és az úttörő iparági hírek szócsöve. Ennek okán a rendezvény idén nemcsak a Custom Show Emirates partnere, hanem a Suryanation Motorland is csatlakozott a szervezéshez. 

Az indonéziai esemény egy autentikus kétkerekű fesztivál még 2015-ben látott napvilágot, és azóta számtalan díjnyertes motorkerékpárt adott a világnak a nagyjából 1000 résztvevő egyedi építés közül. Ezeket a győzteseket később a világ legelismertebb motorkiállításaira hívták meg. 

motor bike expo 2018 1Idén a Suryanation Motorland nemcsak azzala 4 db egyedi motorkerékpárral képviselteti magát a veronai Motor Bike Expon, amelyek az indonéziai kiállítások különböző kategóriáiban lettek győztesek, hanem ezúttal igyekeznek belevonódni az európai custom világ végkeringésébe is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!