Kiderült, hogy Elvis él

bad santa party 3A Free Chapter 1st Budapest Hungary tagjai igazán sokat mulatoznak, mégis úgy alakult, hogy az évszázad bulija kerekedett a jelmezes Mikulás összejövetelből. 

 

Decemberben már két hatalmas bulin vannak túl a harleys srácok, és a sorozatnak még egyáltalán nincs vége. Először december 1-én a Big Bike Pubban gyűltek össze egy előrehozott rock karácsony erejéig. A koncertet a Rebelfools és a Rocksystem zenekarok biztosították, és a hangulat frenetikusra sikeredett. 

Ezután a klub tagjai elmentek a Mikulásgyárba, és átadták ajándékaikat a rászoruló gyerekek számára. Ismét megbizonyosodhattak arról, hogy adni jó, ahogy ezt már a Csajokamotoron.hu jótékonysági évadzáró buliján is megtették. Akkor - többek között az ő segítségükket - összesen 108 000 Ft gyűlt össze a XVIII. kerületi Boróka Óvoda számára.

HIRDETÉS (x)

A december 7-i Bad Santa Partyn kizárólag jelmezben lehetett megjelenni. A felhívás szerint aki nem öltözött be, annak fizetnie kellett. Hogy végül kire hárult ez a hálátlan feladat, arról nem szól a fáma. A buliban új tagot is avattak, majd a jó hangulatra való tekintettel tiszteletét tette A Király, Elvis is. 

Ahogy már írtam, a srácok nagyon szeretnek bulizni, így a kötelező családi karácsonyozás után ők már a szilveszterre készülnek december 29-én a Free Pubban. A zenéről a Pedrofon Swing és a Rock and Roll Band gondoskodik, és ismét ott lesz a magyar Elvis is. ...és ha jól sejtem, két nap múlva ugyanolyan lekesedéssel ünneplik majd az igazi szilvesztert is. 

Ha kíváncsi vagy, milyen egy fergeteges Free buli, akkor ott a helyed neked is!

bad santa party 7bad santa party 7bad santa party 7bad santa party 7bad santa party 7bad santa party 7

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

vásárolni akartam menni, biciklivel, és rájöttem, hogy csupa kosz, mert tavaly óta a tárolóban porosodott,...
Bővebben...
Az óvoda utolsó hete volt, minden jóval, ami ezzel jár: utolsóedzések, diákigazolvány csináltatás, táborszülői ésatöbbi......
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!