Mit tehetsz ha már nem lehet motorozni? Jöhetnek a motoros bulik!

free chapter 1st 1A Free Chapter 1st Budapest tagjai szokásukhoz híven az idei téli szezont sem tervezik éppen unalmasan eltölteni. Gyere el te is a bulijaikra!

 

Mivel az idő már sajnos nem alkalmas motorozásra, ezért az odautat mindenki saját szervezésben fogja megtenni, de ami biztos, hogy remek beszélgetések és mulatozások helye lesz a tavalyi évben megnyitott klubhelyiségükben a FREE PUB-ban.

A hely különlegessége, hogy bármely érdeklődő számára nyitva áll (természetesen nyitvatartási időben), a falon és a vitrinekben lévő motoros ereklyéken felül egy valódi Harley-Davidson nyergébe is pattanhatunk, ha kedvünk tartja. A remek italokon felül hétvégéken többször élő zenét is hallgathatunk és természetesen találkozhatunk igazi motoros arcokkal, ahogy éppen közös emlékekről társalognak vagy éppen a jövő évi túráikat szervezik.

HIRDETÉS (x)

free chapter 1st 3December 07-én például Bad Santa Party-n lehet részt venni ám a fiúk kérésére kizárólag mikulás jelmezben. „Aki nem jelmezben érkezik, az fizet” állt a meghívón.

free chapter 1st 2Az Free Chapter második kiemelt decemberi programja a ROCK-X-MAS, amelyet más baráti motoros klubokkal közösen a Big Bike Pubban fognak megrendezni 2018. december 1-én 20:00 órától. A fergeteges hangulatról a REBEL FOOLS és a ROCKSYSTEM zenekarok fognak gondoskodni, amint ezt már más találkozókon is bebizonyították.

free chapter 1st 4Ha szeretnéd megtudni, hogy a Free Chapteres fiúk jelmondata miért éppen „We Born to be FREE” , látogass el valamelyik rendezvényükre és megtudod!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!