Két nap múlva körbemotorozzák a várost az előkelő urak

dgr 2018 1Már csak pár nap, és 2018. szeptember 30-án nyeregbe pattannak a disztingvált úriemberek, hogy közös motorozással vegyenek részt a világ legnagyobb, klasszikus és épített motorok részvételével zajló jótékonysági rendezvényén, a The Distinguished Gentleman’s Ride-on.

 

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, amit a nemzetközi honlapon tudsz megtenni, és itt tudod támogatni a Movember Foundation prosztatarák elleni küzdelmét is. Már közel 11.000 dollár gyűlt össze a szponzori és személyes adományokból. Minden 10 dollár fontos, a tiédre is számítanak.

Mindeközben a színfalak mögött az elkötelezett DGR-szervező csapat azon dolgozott, hogy a budapesti futamon – a guruláson kívül – izgalmas programokkal várják a résztvevőket. A programok és a felvonulás útvonala a regisztrált tagok számára a honlapon érhető el.

HIRDETÉS (x)

Az már biztos, hogy a 16:00 órakor induló felvonulás után nem kell azonnal haza rohanni, hiszen további élményekkel gazdagodhat, aki együt marad a csapattal. Hogy mi és hol fog történni az sajnos szintén titkos információ, ha nem vagy regisztrálva. 

A felvonuláshoz annak idején, 2012-ben egy fotó adta az ötletet, melyen a reklámőrültek című sorozat főszereplője, Don Draper a legjobb öltönyében ül fel egy klasszikus motorra. A Distinguished Gentlemen's Ride kitalálói úgy véélték,hogy egy ehhez hasonló tematikus felvonulás jó közösségteremtő alkalom lehet a klasszikus és vintage motorok kedvelőinek. 

Don Draper és az ő 1957-es Matchless G3LS motorjának szellemében minden szeptember utolsó vasárnapján rendezik meg a Distinguished Gentleman’s Ride nevű jótékonysági rendezvényt, ahová a Cafe' Racer, Bobber, Classic, Tracker, Scrambler, Old School Chopper, Modern Classic, Sidecar, Classic Scooter, Brat Styled típusú motorokat és elegáns úriember vezetőit várják. A DGR jótékonysági rendezvény, mely a prosztatarák kutatására és a férfiak által elkövetett öngyilkosságok megelőzésére gyűjt adományokat.

Ha te is ott leszel a felvoonulók között, ne felejtsd otthon az alkalomhoz illő öltözéked sem! 

dgr 2018 2 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!