8. alkalommal nyitják motorozással az évet a Pető Intézetben

negy kerekrol ket kerekre 1Idén újra sztárok látogatnak el motorjaikkal és több mint 100 motorossal együtt, hogy szebbé tegyék a tanévkezdést a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló gyermekek részére.

 

2018. szeptember 5-én 14:00 órától motorra ülve nyitják meg a 2018/19-es tanévet Gergely István, Harsányi Levente, Kovács István (Kokó), Sipos Imre, Szabó Győző, Gianni, Szűcs Sándor, Zsidró Tamás, Szujó Zoltán, Talmácsi Gábor, Semmi-Kiss Tünde, Sebestyén Péter gyorsasági motorversenyzők.

Gyere és légy Te is részese a gyermekek örömének, és csodáld velük a háromkerekű épített trike-okat, choppereket vagy túra motorokat. Szurkolj együtt az intézeten belül megrendezett motorvezetési szimulátorokon zajló versenyeknek!

A 8 km-es motoros felvonulás a Pető intézettől (Budapest XI., Villányi út 67) indul a szokott útvonalon: Alkotás út - Márvány utca – Alagút – Lánchíd – Apáczai Csere János utca – Belgrád rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Villányi út.

Ha mégis lezárják az alagút környékét, a felvonulás útvonala a Margit hídi átkeléssel módosul. A motoros felvonulást a BRFK motoros rendőrei kísérik, valamint velünk tart egy mentőmotor is a Mentőmotor Alapítvány jóvoltából. A motorokat és utasaikat a Groupama Biztosító biztosítja a felvonulás ideje alatt.

  • A felvonulás időtartama kb. 30 percet vesz igénybe, melynek során 30-40 km/órás sebességgel fogunk haladni.
  • Időpont: 2018. szeptember 5. Motoros felvonulás: 14:00 órától.
  • Gyülekező: 12:30. -tól
  • Helyszín: Budapest. XI., 1118. Villányi út 67. Nemzetközi Pető Intézet.

Azoknak a gyerekeknek, akik nem tudnak vagy nem akarnak a felvonuláson részt venni, az intézet udvarán különböző ügyességi játékokkal, vezetéstechnikai szimulátorokkal, mini Hungaroring pályával (a Groupama Tanpálya és a -mini Ring Vezetéstechnikai Centrum felajánlásával) arcfestéssel és lufi hajtogató bohóccal (a Groupama Biztosító felajánlásából) tesszük vidámabbá az iskolakezdést.

A rendezvény főszponzorai:

Groupama Biztosító, Groupama Tanpálya, Mini Ring, Honda Safety Hungary, Mentőmotor Alapítvány

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!