Elkezdődött a regisztráció a Distinguished Gentleman's Ride-ra

distinguished gentlemans ride 2018 1Szeptember 30-án ismét világméretű megmozdulás keretében motoroznak az előkelő urak a prosztatarák ellen. Ha te is szertnéd támogatni a kutatásokat és megmenteni egy férfit, csatlakozz!

A 'Distinguished Gentleman’s Ride' a világ legnagyobb, klasszikus és épített motorok részvételével zajló, jótékonysági rendezvénye. A DGR résztvevői a világ minden táján azzal a szándékkal indulnak az évi egy alkalommal, azonos időben megrendezett eseményen, hogy támogatást gyűjtsenek a prosztatarák megelőzésére és gyógyítására, illetve a DGR szervezetével együttműködő, a férfiak egészségét a zászlajára tűző Movember Foundation céljaival azonosulva, adománygyűjtéssel segítsék annak tevékenységét is.

A DGR a köztudatban élő motoros rendezvényekhez képest kifejezetten emelt kategóriát képvisel, amely egyaránt kifejezésre jut a rendezvények eszmeiségében és a résztvevők megjelenésében is. 2017-ben a DGR-t 95 ország 581 városában, mintegy 95.000 motoros részvételével rendezték meg. A nemzetközi jótékonysági rendezvény 2017-ben 4.847.969 USD adományt gyűjtött a a prosztatarák megelőzésére és gyógyítására!

HIRDETÉS (x)

Az idei jótékonysági motorozás 2018. szeptemben 30-án lesz, és már megvan a budapesti helyszín és a teljes útvonal is publikus. Legalábbis azok számára, akik a központi honlapon keresztül regisztrálnak. 

distinguished gentlemans ride 2018 3A rendezvényre eddig (2018. augusztus 15.) 96-an regisztráltak, és összesen 745 dollárt gyűjtöttek össze. Annak ellenére, hogy a jótékonysági motorozás a férfiakról szól, a nők sincsenek kizárva, ők is ugyanúgy részt vehetnek a regisztráció után a megfelelő motrral és a rendezvény stílusának megfelelő öltözékben. A motorokra vonatkozó szabályokat az alábbi ábra mutatja. 

distinguished gentlemans ride 2018 2

(Azt hiszem, én hiába regisztráltam, nem vehetek részt a motorommal, de legalább támogatom az eseményt. Tegyél így te is!)

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL CSAK A KÖZPONTI HONLAPON TÖRTÉNT SIKERES REGISZTRÁCIÓ UTÁN LEHETSÉGES! 

distinguished gentlemans ride 2018 4

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!