Elkezdődött a regisztráció a Distinguished Gentleman's Ride-ra

distinguished gentlemans ride 2018 1Szeptember 30-án ismét világméretű megmozdulás keretében motoroznak az előkelő urak a prosztatarák ellen. Ha te is szertnéd támogatni a kutatásokat és megmenteni egy férfit, csatlakozz!

A 'Distinguished Gentleman’s Ride' a világ legnagyobb, klasszikus és épített motorok részvételével zajló, jótékonysági rendezvénye. A DGR résztvevői a világ minden táján azzal a szándékkal indulnak az évi egy alkalommal, azonos időben megrendezett eseményen, hogy támogatást gyűjtsenek a prosztatarák megelőzésére és gyógyítására, illetve a DGR szervezetével együttműködő, a férfiak egészségét a zászlajára tűző Movember Foundation céljaival azonosulva, adománygyűjtéssel segítsék annak tevékenységét is.

A DGR a köztudatban élő motoros rendezvényekhez képest kifejezetten emelt kategóriát képvisel, amely egyaránt kifejezésre jut a rendezvények eszmeiségében és a résztvevők megjelenésében is. 2017-ben a DGR-t 95 ország 581 városában, mintegy 95.000 motoros részvételével rendezték meg. A nemzetközi jótékonysági rendezvény 2017-ben 4.847.969 USD adományt gyűjtött a a prosztatarák megelőzésére és gyógyítására!

HIRDETÉS (x)

Az idei jótékonysági motorozás 2018. szeptemben 30-án lesz, és már megvan a budapesti helyszín és a teljes útvonal is publikus. Legalábbis azok számára, akik a központi honlapon keresztül regisztrálnak. 

distinguished gentlemans ride 2018 3A rendezvényre eddig (2018. augusztus 15.) 96-an regisztráltak, és összesen 745 dollárt gyűjtöttek össze. Annak ellenére, hogy a jótékonysági motorozás a férfiakról szól, a nők sincsenek kizárva, ők is ugyanúgy részt vehetnek a regisztráció után a megfelelő motrral és a rendezvény stílusának megfelelő öltözékben. A motorokra vonatkozó szabályokat az alábbi ábra mutatja. 

distinguished gentlemans ride 2018 2

(Azt hiszem, én hiába regisztráltam, nem vehetek részt a motorommal, de legalább támogatom az eseményt. Tegyél így te is!)

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL CSAK A KÖZPONTI HONLAPON TÖRTÉNT SIKERES REGISZTRÁCIÓ UTÁN LEHETSÉGES! 

distinguished gentlemans ride 2018 4

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!