Megszöknél bárhonnan egy buli kedvéért?

wacken 2018Tegyük fel, pont akkor vizsgáznál, kórházba kerülsz, idősek otthonában élsz. Álmaid motoros bulija, koncertje, fesztiválja készül. De te nem lehetsz ott. Legalábbis nem engedik. Mit teszel?

A német Wacken Open Air híres metal fesztiválra számos országból készülnek már év elejétől, s a metalzenei élet színe-java ad koncertet az eseményen, Doro-tól, a Nightwish-en át, a Judas Priest-ig. Ezen vétek nem ott lenni!

Így gondolta ezt két német bácsi is, akik a fesztivál helyszínéhez közeli idősek otthonában élnek és kilógtak a bulira. A rendőrség órákig kereste őket, mire megtalálta a Wacken-en.

HIRDETÉS (x)

Talán bakancslista lehetett? Vagy öreg rockerekről van szó? Nem tudni, mindenesetre belevalóak a bácsik, bátorságból jelest kapnak, no és őrültségből.

A hír kapcsán elgondolkodtam, nekem mi érne meg annyit, hogy legyek bármilyen helyzetben, megszökjek onnan és inkább a bulit válasszam… Igazán nagyszabású koncertnek vagy mondjuk motoros találkozónak kellene lennie ahhoz…

Viszont, nem elég az ötlet, azt véghez is kell vinni! Tervet kell szőni pontról pontra. Nézzük a bácsikat. El tudom képzelni a „James Bondokat”…

Mivel ott élnek az otthonban, pontosan tudták, mikor váltják mondjuk egymást a portán, vagy a portás mikor megy körútra, esetleg kifigyelték, ha mosdóba ment… Számtalan lehetőség lehet, hogyan sikerült meglógniuk. Azután futás, irány a fesztivál helyszíne, valószínűleg gyalog.

Majd az izgatott öröm, a helyszínt látva, a fényeket, hallva a dübörgő metal zenét. A kapuban remegve megvenni a belépőt. Bent vannak. Sört vesznek.

Elvegyülnek. Kezdenek az izgalomtól felengedni és átadni magukat a bulinak. Emlékeznek, milyen volt fiatalon…

...Majd pár óra múlva, valaki megkopogtatja a vállukat. Rendőrök. Tudják, vissza kell menniük…... Kattints és Tweetelj!

Valahogy így képzelem a történteket… Mikor is tettem valami igazi őrültséget…?! És te?!

Forrás: hammerworld.hu
Fotó: Metal Recusants

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!