Nyerj belépőt a XXVII. Pirates Family MC találkozóra a Szelidi tóhoz

pirates family szelidi to2018. augusztus 23-26. között a Szelidi tó partján rendezi meg a Pirates Family MC azt a fergeteges partit, ahol akár még te is ott lehetsz, és ha szerencséd van, velünk megnyerheted a belépőjegyedet is. 

Árnyas tópart, strandolási lehetőség, számtalan kiváló koncert és 30 kilométeres motoros felvonulás várja azokat a motorosokat, akik augusztus utolsó hétvégéjén felkerekednek, és lemotoroznak a Szelidi tóhoz. A jó buli most is garantálva van, ahogy már 27 éve mindig. 

Már csak két hét és a motorosoktól lesz hangos a Szelidi-tó. Persze Kowalskyék, a Leander Kills, Pokolgép, Rómeó Vérzik, Hátsó Ajtó, Firkin és sokan mások is segítenek benne, szóval koncertben nem lesz hiány. Ahogy szórakoztató motoros játékokból sem, és temészetesen idén sem maradhat el a streetfighter show. 

HIRDETÉS (x)

A Pirates Family MC tagjai már gőzerővel készülnek a bulira: átszabják a területet, fejlesztik, gyorsítják a kiszolgálást, bővül koncert tér, fokozódik a higiénia, megszokott kedvező árak pedig maradnak. Azt szeretnék, ha minden látogató kiválóan érezné magát náluk, ahogy eddig is minden évben. 

pirates family szelidi to 3Mi - a Csajok a motoron - annyiban tudjuk megkönnyíteni a döntésed, hogy ismét lehetőséget biztosítunk, hogy megnyerd a belépőjegyed a szezon utolsó nagy bulijára. Ha az alábbi gombra kattintva regisztrálsz a játékunkra 2018. augusztus 19 éjfélig, te is esélyes leszel, hogy megnyerd a négy hetijegy egyikét. 

A nyerteseket emailben értesítjük majd a nyereményükről, és a belépőjegyek a buli helyszínén lesznek leadva a nevükre, ezért figyelj rá, hogy az adataidat pontosan töltsd ki! 

Ha a bulival kapcsolatban bármilyen kérdésed van, továbbra is Tibi segít!

pirates family szelidi to 2

Ne felejtsd el azt sem, hogy a Pirates Family MC szokásos, őszi jótékonysági bulija idén október 6-ra esik. Azt idei fellépők a Santa Muerte és a Blues Company lesznek, a buli bevételét pedig most is egy balesetben megsérült motoros családjának adományozzák majd. 

Hívjátok bátran!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!