Nyerj belépőt a XXVII. Pirates Family MC találkozóra a Szelidi tóhoz

pirates family szelidi to2018. augusztus 23-26. között a Szelidi tó partján rendezi meg a Pirates Family MC azt a fergeteges partit, ahol akár még te is ott lehetsz, és ha szerencséd van, velünk megnyerheted a belépőjegyedet is. 

Árnyas tópart, strandolási lehetőség, számtalan kiváló koncert és 30 kilométeres motoros felvonulás várja azokat a motorosokat, akik augusztus utolsó hétvégéjén felkerekednek, és lemotoroznak a Szelidi tóhoz. A jó buli most is garantálva van, ahogy már 27 éve mindig. 

Már csak két hét és a motorosoktól lesz hangos a Szelidi-tó. Persze Kowalskyék, a Leander Kills, Pokolgép, Rómeó Vérzik, Hátsó Ajtó, Firkin és sokan mások is segítenek benne, szóval koncertben nem lesz hiány. Ahogy szórakoztató motoros játékokból sem, és temészetesen idén sem maradhat el a streetfighter show. 

HIRDETÉS (x)

A Pirates Family MC tagjai már gőzerővel készülnek a bulira: átszabják a területet, fejlesztik, gyorsítják a kiszolgálást, bővül koncert tér, fokozódik a higiénia, megszokott kedvező árak pedig maradnak. Azt szeretnék, ha minden látogató kiválóan érezné magát náluk, ahogy eddig is minden évben. 

pirates family szelidi to 3Mi - a Csajok a motoron - annyiban tudjuk megkönnyíteni a döntésed, hogy ismét lehetőséget biztosítunk, hogy megnyerd a belépőjegyed a szezon utolsó nagy bulijára. Ha az alábbi gombra kattintva regisztrálsz a játékunkra 2018. augusztus 19 éjfélig, te is esélyes leszel, hogy megnyerd a négy hetijegy egyikét. 

A nyerteseket emailben értesítjük majd a nyereményükről, és a belépőjegyek a buli helyszínén lesznek leadva a nevükre, ezért figyelj rá, hogy az adataidat pontosan töltsd ki! 

Ha a bulival kapcsolatban bármilyen kérdésed van, továbbra is Tibi segít!

pirates family szelidi to 2

Ne felejtsd el azt sem, hogy a Pirates Family MC szokásos, őszi jótékonysági bulija idén október 6-ra esik. Azt idei fellépők a Santa Muerte és a Blues Company lesznek, a buli bevételét pedig most is egy balesetben megsérült motoros családjának adományozzák majd. 

Hívjátok bátran!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Nagy-nagy izgalommal, várakozással telt a hét. Pénteken vehettük át az új autónkat, amibe a hétvégén...
Bővebben...
Érdekes dolgokat tudnak kitalálni a motorépítők. Ennél a motornál pl. a dizájn része, hogy be...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!