Nyerj belépőjegyet a 19. Siroki Bike Weekre!

Tartalomjegyzék

sirok bike week 2018Az évtizetedes hagyomány szerint idén is július utolsó hétvégéjén rendezi meg a Stray Dogs MC a siroki motoros találkozót.

Aki rendszeresen jár Sirokra a motoros találkozóra, az valószínűleg ki nem hagyná, aki pedig még nem volt, de már hallott róla, el sem tudja képzelni, hogy mekkora hepaj van a siroki Kút völgyben ez alatt az egy hát alatt. Ilyet máshol nem lehet tapasztalni. A hely egyedi fekvése, a völgy sajátos hangulata és az itt összegyűlő rengeteg vidám motoros garancia a jó bulira.

Ebben az évben július 25-29. között kerül megrendezésre az egyik legnagyobb, magyar motoros fesztivál a siroki Bike Week. A Stray Dogs MC tagjai immár 19. alkalommal rendezik meg ezt a bulit, amit egyszer minden motorosnak látnia kell. Ha még nem voltál, itt az alkalom, hogy a Csajokamotoron.hu segítségével megnyert a belépőjegyedet.

HIRDETÉS (x)

Idén is két darab hetijegyet sorsolunk ki, egyenként 8000 Ft értékben a siroki találkozóra. Nem kell mást tenned, mint az alábbi linkre kattintva regisztrálni legkésőbb 2018. június 22-ig. A nyerteseket július 23-án értesítjük a nyereményről, a belépőjüket pedig a buli helyszínén, a bejáratnál, a nevük bemondásával vehetik majd át.

A Siroki Bike Weekről minden további információt megtalálsz a www.bikeweeksirok.hu oldalon vagy a buli facebook oldalán.

Sok sikert a játékhoz!

sirok bike week program

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!