Végleges a 2010-es MAMS versenynaptár

Minden év elején komoly gondot jelent, hogy a Hungaroring éves programját összeállítsák, de most végre ismertté váltak a végleges időpontok.

Idén kettővel csökken a Hungaroringen megrendezendő Motoros Napok száma, így összesen húsz alkalommal próbálhatják ki magukat a pályázás szerelmesei. Habár a szervezők a tavalyinál kedvezőbb időbeosztást ígérnek, a hölgyek számára nem túl jó hír, hogy úgy tűnik, érdeklődés hiányában ebben az évben nem lesznek csak csajos menetek.

A versenyzők számára a szezon március 25-én (csütörtökön) és 28-án (vasárnap) egész napos teszteléssel kezdődik. Ezeken a napokon (a tavalyi rendnek megfelelően) csak licenccel rendelkező versenyzők vehetik igénybe a Hungaroringet. Mindkét napon a program teljes ideje alatt lehetőség lesz a versenyzői szabályismereti minimum vizsga letételére is.

Az első Motoros Napra április 1-én (csütörtökön) és az első bajnoki és női kupa versenyre április 3-án (szombaton) kerül majd sor.

HIRDETÉS (x)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!