50 darab belépőt sorsolunk ki a Budapest Motor Fesztiválra

budapest motor fesztival 2018 3Két és fél hét múlva nyitja a kapuit a szezon legnagyobb motoros seregszemléje, ahonan te sem hiányozhatsz. Játsz velünk! 

Tavaly sikerrel debütált az új párosításban megrendezett Budapest Motor Fesztivál és Budapest Boat Show. A két kiállítást összesen csaknem 30 ezer látogató tekintette meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Idén ismét együtt nézhetjük meg a motorokat és a hajókat február 23-25. között. 

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legnagyobb pavilonjában, az „A”-ban kap helyet 2018-ban is Magyarország legjelentősebb motoros szezonnyitó rendezvénye, a Budapest Motor Fesztivál. A fesztiválon a látogatók több mint 300, az Épített Motorok és Autók Találkozóján (EMAT) csaknem 100, a Veterán Motor Kiállításon pedig 200 motorral találkozhattak. A rendezvényen a látogatók számtalan motoros kiegészítőből, felszerelésből válogathattak.

HIRDETÉS (x)

Rengeteg érdeklődő kísérte figyelemmel a kiállítás idején rendezett bemutatókat, köztük több Supermoto, Streetfighter, mentőmotoros bemutatót és az oldtimer MZ, SuperEnduro, MX és mini MX futamokat, a veterán és épített motor árveréseket, valamint a beszélgetéseket ismert motorversenyzőkkel.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel 2018-ban is külön pavilont kapnak a motoros programok, így egy látványos, versenyekkel és bemutatókkal teli helyszín várja a látogatókat a kiállítás mellett, a „C” pavilonban.

Programok a Budapest Motor Fesztiválon

A kiállításon természetesen a Csajok a motoron is kinn lesz az A pavilon 304/c standján. A rózsaszín lufikról megismersz minket.  Itt megvásárolhatod majd a webáruházunk termékeit és összefuthatsz fórumunk tagjaival. Ha a standunkon regisztrálsz játékunkra, akkor ezúttal a harkányi, négy csillagos Dráva Hotel Thermal Resortba nyerhetsz egy vouchert 2 fő számára 2 éjszakára, wellness használattal, reggelivel, parkoló használattal, amit idén június 10-ig tud majd felhasználni a szerencsés nyertes a kiemelt időszakok kivételével.

Ha pedig most regisztrálsz játékunkra az alábbi gombra kattintva, te lehetsz az 50 szerencsés egyike, aki megnyeri a belépőjegyét az idei Budapest Motor Fesztiválra. Nincs más dolgod, mint legkésőbb 2018. február 18. éjfélig kitölteni az űrlapot, és 19-én már sorsolunk is. A nyerteseket emailben értesítjük, és a belépőjegyek a nyertesek nevére lesznek leadva a kiállítás bejáratánál, ezért figyelj oda, hogy az adataidat pontosan töltsd ki! 

A játékhoz sok sikert kívánok! Találkozunk a Budapest Motor Fesztiválon február 23-25. között!

budapest motor fesztival 2018 2budapest motor fesztival 2018 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!