Budapest Motor Fesztivál kedvezményesen!

budapest motor fesztival 2018 3Mindannyian várjuk már a február végét, hiszen addigra már általában enyhül annyira az idő, hogy újra nyeregbe pattanhassunk, és ezt a várakozást csak fokozza, hogy az ország legnagyobb motoros szezonnyitó rendezvénye is február végén nyitja meg kapuit.

A Budapest Motor Fesztivál 2018-ban február 23-25. között várja a motorozás szerelmeseit, a megszokott helyen, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállításon minden évben számos motorkerékpár kerül kiállításra, legyen az új modell, veterán, vagy egyedi épített darab.

A motorokban való gyönyörködés, vagy motorválasztás mellett komoly vonzerő, hogy a kiállításon szinten minden motorozáshoz kapcsolódó terméket és szolgáltatást meg lehet találni egy helyen, sokat ráadásul kedvezményesen, így mindenképp érdemes ellátogatni a rendezvényre. Aki pedig végzett a szezonkezdő bevásárlással, azt egy egész pavilon várja motoros bemutatókkal, versenyekkel és látványosságokkal megtöltve, mint a stunt riding bemutató, motortesztelés, de quadozásra is újra lehetőség nyílik.

HIRDETÉS (x)

Ugyan a kiállításig még hátra van több, mint két hónap, mégis érdemes már most megvásárolni a belépőt, hiszen december 31-ig ezt kedvezményesen tehetjük meg, ami kiváló lehetőség, hogy  meglepjük például motoros barátainkat egy igazán testhezálló karácsonyi ajándékkal Kattints és Tweetelj! .

A kedvezményes belépő itt érhető el.

Bővebb információ a kiállításról a kiállítás honlapján található!

budapest motor fesztival 2018 2budapest motor fesztival 2018 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Két héttel a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap után végre kegyes volt hozzánk az időjárás...
Bővebben...
Múlt hét kicsit sűrűre sikeredet. Végre megkaptuk a kulcsokat az új lakásunkhoz. Mivel mihamarabb költözni...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!