Motoros Mikulások lepik el az ország útjait

hello decemberTegnap már kaptunk egy kis ízelítőt a télből, de ma december 1. lett, így már hivatalosan is elkezdődött az ünnepi szezon.

A plázákban ugyan már egy hónapja elkezdték sulykolni belénk a karácsonyt, ami elől csak úgy tudtunk megmenekülni, ha nem jártunk plázák közelében sem. Persze ez nem mindenkinek megoldható. Ezen a héten viszont már december lett, advent első vasárnapja is csak két nap, és jövő héten már a Mikulás is meglátogat minket, ha jó gyerekek voltunk. 

A motorosok persze most sem hajlandóak tudomásul venni, hogy beköszöntött a tél és vége a szezonnak, és ismét szervezkednek az ország minden részén. Ahogy minden évben, most is Mikulásnak öltözve fogják járni a környéket csapatosan, és a motoros Mikulás invázió már most szombaton várható.

HIRDETÉS (x)

Bár valószínűleg eseménynaptárunk még nem teljes, azért próbáltuk összegyűjteni az ország minden szegletéből a Mikulás felvonulásokat. Az már biztos, hogy a szombati Citadella találkozó szervezői megkérték a résztvevőket, hogy ha lehet jelmezben érkezzenek, és vigyenek magukkal némi édességet, amit a városban tudnak majd osztogatni a gyerekeknek.

Budapesten kívül csatlakozhatunk a motoros mikulásokhoz, Pécsen, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Hévízen, Ózdon és Kecskeméten is. Ha tudsz még olyan eseményről, ami nem szerepel a listánkban, akkor töltsd fel ide, vagy írd a cikk alá hozzászólásként.

Persze mivel valójában a Mikulás csak december 6-án érkezik, jövő héten is két kerékre pattannak a motorosok, hogy meglepjék a gyerekeket Mikulásnak öltözve,  Kattints és Tweetelj! sőt még jövő hét végén is találunk az országban Mikulásnak öltözött motorosokat.

Ha te is részt veszel valamelyik felvonuláson, ne felejtsd út közben hangosan kiáltani, hogy Ho-Ho-Ho-Hó!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerencsére eddig az időjárás, és a szabadidőnk is úgy adta, hogy minden hétvégén ki tudtunk...
Bővebben...
Ahogy terveztem a hét közepén, megejtettem az idei első kört, ami a gyenge esőzés ellenére/miatt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!