Motoros felvonulás a forradalom áldozatainak emlékére

goj motoros felvonulasA rossz idő ellenére is megtartják hagyományos felvonulásukat a Gój Motorosok Budapesten. 

Október 23-án az 1956-os forradalom és szabadságharc emléke előtt tisztelegve számtalan megemlékezés zajlik az országban. Ebből a nemzeti szintű ünneplésből a motorosok sem maradhatnak ki, és nem is maradnak. A Gój Motorosok szervezésében évek óta motoros felvonulás zajlik ilyenkor a városban, ahogy ez nem maradhat el ma sem. 

Bár többen azt híresztelték, hogy a felvonulás elmarad, a hír nem igaz. 11 órakor vár minden bátor, és eltökélt hazafit Mészáros Imre elnök, és a Gój Motoros Egyesület tagjai a Budapesti Kongresszusi Központ parkolójában:

HIRDETÉS (x)

Íme az egyesület felhívása: 

 

XXIII. Gój Motoros Egyesület felvonulása az 1956-os szabadságharcosok emlékére

Gyülekezési idő és találkozási pont: BAH csomópontnál található Kongresszusi Központ parkolója 10 órától, indulás innen 11 órakor motoros rendőrök biztosítása mellett. Szezonzáró rendezvényünket a hagyományaink híven a Nemzeti Panteonban kezdjük, majd szokásunk szerint Budapest útjain érintjük az 1956-os helyszíneket.

Útvonal: Jagelló út – Böszörményi út – Nagyenyed utca – Alkotás út – Krisztina krt. – Vérmező út – 1 percre megállunk az 1956-os emlékművel szemben – Margit krt. – Bem József utca – Bem rkp. - Árpád Fejedelem útja – Lajos utca – Pacsirtamező utca – Árpád híd – Róbert Károly krt. – Váci út - Dózsa György út – Hősök tere 2x megkerülve – Dózsa György út - Kerepesi út - Albertirsai út - Éles sarok - Jászberényi út - Kozma utca - 301-es parcella - érkezés a Nemzeti Pantheonba kb. 11 óra 55 perckor.

Itt a motorosok rendezett formában a központi emlékhelyen fejet hajtanak a központi emlékmű előtt, és elhelyezik az emlékszalagot, 12 órakor. Legkésőbb 12 óra 30 perckor elhagyjuk a Nemzeti Pantheont – Sírkert utca - Maglódi út - Sibrik Miklós út - Üllői út - Ferenc krt. - érkezés a Corvin közbe 13 órakor. 

Rendezvény vége: 14 óra

Minden motoros társunkat, barátunkat szívesen látunk, akik betartják a csapatban való motorozás szabályait!

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!