40 ezer motor dübörgött Guatemala utcáin

guatemala motor 2017 februarFebruár 4-én, szombaton mintegy 40 ezer motoros indult zarándoklatra Guatemalavárosból az Esquipulasban lévő Fekete Krisztus szoborhoz.

A Guatemalavárostól 220 km-re fekvő esquipulasi bazilika és az ott található Fekete Krisztus szobor Közép-Amerika egyik legjelentősebb zarándokhelye.

Az 1980-as években ezen a településen találkoztak a környező országok elnökei, hogy véget vessenek a polgárháborúknak, melyek Guatemala, Salvador és Nicaragua területein tomboltak.

HIRDETÉS (x)

Szombaton, az útra kelő motorosoknak maga Jimmy Morales elnök adta meg a startjelet, s elindult a hatalmas konvoj Esquipulasba. A zarándoklatra nem csak Közép-, hanem Dél-Amerikából is több ezren jönnek.

Forrás: hirado.hu

Fotó: MTI

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!