Yamaha tesztvasárnap Tatabányán

yamaha tesztnap 2Nem múlhat el a nyár úgy, hogy ne próbáld ki a legújabb Yamahák egyikét. Augusztus első vasárnapján Tatabányán ezt most bárki megteheti, aki ellátogat a helyi kereskedés és a Tatabányai Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottsága közreműködésével szervezett tesztnapra és közlekedésbiztonsági napra.

 

Reggel 10 órától várják az érdeklődőket, akik egészen délután 15 óráig kipróbálhatják az alábbi modelleket: XSR700, XSR900, XT1200Z Super Ténéré, FJR1300A, MT-09 Tracer, MT-09, MT-03, Tricity és Nmax 125.

Az NKH munkatársai ingyenes műszaki állapotfelmérést végeznek majd a látogatók motorjain, míg a városi Balesetmegelőzési bizottság előadásokkal és KRESZ-teszt vetélkedővel várja az érdeklődőket.

HIRDETÉS (x)

Ha még ez sem lenne elég, a Tatabányai Rendőrkapitányság jóvoltából vezetéstechnikai tréning is lesz, amin egy előzetes regisztrációt követően bárki rész vehet, természetesen saját motorkerékpárral.

A tesztnap végén értékes nyeremények is gazdára találnak majd.

Helyszín: Tatabánya, Alkotmány u. 2, Yamaha Top motorszalon
Időpont: 2016. augusztus 7. 10:00-15:00

Ha szeretnéd bebiztosítani, hogy sorra kerülj, érdemes regisztrálni az alábbi elérhetőségek egyikén:
tata@yamahatop.hu
Tel.: 34/589-989

yamaha tesztnap 1yamaha tesztnap 3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!