Fejfát állítanak a motorbalesetben elhunyt Berki Mariann emlékére

berki mariann fejfa allitas 2A május 29-én Gyulafirátótnál tragikus motorbalesetben elhunyt Berki Mariann emlékére június 11-én állítanak fejfát a baleset helyszínén.

A megyei rendőrség szóvivője, Gaál Csaba elmondta, hogy május 29-én öt motoros szabályosan haladt a 82-es főúton Zirc felől, Veszprém irányába.

Amikor elhagyták Gyulafirátótot, egy 10 autóból álló kocsisorból kivált egy Audi, melyet egy 19 éves győrújbaráti fiatalember vezetett. Az Audi áttért a vele szemben lévő sávba, és nekiütközött a negyedik és ötödik motorosnak.

HIRDETÉS (x)

A 41 éves óvónőnek, Berki Mariannak esélye sem volt, szörnyethalt a balesetben. Mögötte lánya, Nikolett ült, akit életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba. Fia egy másik motoron tartott a csapattal.

A fejfa állítás június 11-én lesz Gyulafirátót Önkormányzatának engedélyével. Az indulás a Nyúl benzinkúttól lesz 15 órakor.

Aki szeretne részt venni a megemlékezésen, a szoros@t-online.hu e-mail címen jelezze szándékát – olvasható az esemény céljára létrehozott facebook oldalon.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Amilyen szépen indult a december, annyira nem karácsonyi most az időjárás hangulata. Jövő hétre meg...
Bővebben...
Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!