Fejfát állítanak a motorbalesetben elhunyt Berki Mariann emlékére

berki mariann fejfa allitas 2A május 29-én Gyulafirátótnál tragikus motorbalesetben elhunyt Berki Mariann emlékére június 11-én állítanak fejfát a baleset helyszínén.

A megyei rendőrség szóvivője, Gaál Csaba elmondta, hogy május 29-én öt motoros szabályosan haladt a 82-es főúton Zirc felől, Veszprém irányába.

Amikor elhagyták Gyulafirátótot, egy 10 autóból álló kocsisorból kivált egy Audi, melyet egy 19 éves győrújbaráti fiatalember vezetett. Az Audi áttért a vele szemben lévő sávba, és nekiütközött a negyedik és ötödik motorosnak.

HIRDETÉS (x)

A 41 éves óvónőnek, Berki Mariannak esélye sem volt, szörnyethalt a balesetben. Mögötte lánya, Nikolett ült, akit életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba. Fia egy másik motoron tartott a csapattal.

A fejfa állítás június 11-én lesz Gyulafirátót Önkormányzatának engedélyével. Az indulás a Nyúl benzinkúttól lesz 15 órakor.

Aki szeretne részt venni a megemlékezésen, a szoros@t-online.hu e-mail címen jelezze szándékát – olvasható az esemény céljára létrehozott facebook oldalon.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!