Ismét Dunakeszin várnak a nagy olasz márkák

piaggio szalonnyito 5Nekem ugyan kimaradt az életemből az a kis intermezzo, hogy a Moto Guzzi szalon a belvárosba költözött, de nem is baj, hiszen immár újra a régi helyszínen, vagy ahhoz nagyon közel, Dunakeszin vásárolhatjuk meg a legendás olasz márkákat.

Igen, nekem Moto Guzzi, hiszen 10 évig ebben voltam érdekelt egy 2001-es Moto Guzzi California Jackal tulajdonosaként. Másnak Aprilia, Piaggio, Vespa, Gilera vagy Derbi. Igazából az összes együtt igaz a Netmoto Kft. új szalonjára, hiszen mindezeket a nagy olasz márkákat egy helyen csodálhatjuk és vásárolhatjuk meg.

Az új szalon új koncepció alapján épült egyenlőre egyedüliként a régiónkban. A Motoplex a Piaggio Grouphoz tartozó márkákat forgalmazó üzletek új világa, ahol egyben van a motorszalon, a kiállítóterem, a szerviz, és a ruhaüzlet. Az egész épület egy olyan közösségi tér, ahol a motorosok minden körülmények között jól érezhetik magukat.

HIRDETÉS (x)

Nem csak vásárláskor várják az új szalonba a betérőket, hanem akár egy túra előtt és után is lehet ez egy találkozóhely, kiindulópont vagy cél. A tervek szerint a barátságos légkörrel azt szeretnék elérni a tulajdonosok, hogy márkától függetlenül mindenki jól érezhesse magát itt.

 

A szalonban mind a hat képviselt márka modelljei megtalálhatóak, nem csak az új modellek, hanem egy külön épületrészben használt motorok között is bogarászhatunk. Persze a legnagyobb hangsúly ezúttal az idén 70 éves Vespán van, tobzódhatunk a csodás élénk színekben, és a retro feeelinghet jól passzoló ruházatban és kiegészítőkben is.

 

Ha Dunakeszi környékén jársz, nézz be te is az új szalonba, és győződj meg magad arról, hogy milyen a Piaggio új világa!

 piaggio szalonnyito 1piaggio szalonnyito 21piaggio szalonnyito 36piaggio szalonnyito 41

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!