Szombaton irány a ring! - Suzuki ORFK-OBB Motofest

10 nemzetkozi noi motoros nap 102Az Országos Rendőr - Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és a Groupama Tanpálya közös szervezésében kerül megrendezésre 2016. május 14-én, szombaton 07:30 órás kapunyitással a MOTOFEST 2016 a Hungaroring versenypályán.

A napi program nem csupán a már megszokott pályamotorozásra biztosít lehetőséget, amely ezen a napon díjmentes, hanem a látogatók megismerkedhetnek motorkereskedők és forgalmazók termékeivel. Egyben remek családi élményprogram szórakoztató gyerek és családi programokkal.

Ezen a napon ingyen kipróbálhatod a 30 éves Hungaroring versenypályáját két keréken, A motorozás előregisztrációhoz kötött!

HIRDETÉS (x)

 

A motoros futamok alatt számos – a családok számára is érdekes – program várja látogatókat. Lesz kaszkadőr bemutató, gyerekprogramok, kerékpáros/kisautós pálya, rendőrmotor bemutató, stb.

 

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel vátnak.

Suzuki OBB motofest 1Suzuki OBB motofest 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!