Dobozold be a szeretetedet, és a Harley Mikulás két keréken kézbesíti!

Harley Davidson ciposdoboz akció 2015Színes csomagolópapírba öltöztetett cipősdobozokkal a rászoruló gyermekek boldog karácsonyáért újra jótékonysági akcióba lendül, és felhívást intéz az egész motoros társadalom felé a Harley-family, mert a nagy szeretettel, közösen végzett tettek a legszebb karácsonyi ajándékok.

Egyszer volt egy angol nagymama, aki látva a világégés utáni állapotokat, és megsajnálva a borzalmakról mit sem tehető gyermekeket, összecsomagolta ajándékát egy cipős dobozba, és elküldte egy szegény gyermeknek.

Nem sejthette, hogy egyszerű, de nemes tettét százak, ezrek, milliók követik majd, és, hogy a cipős dobozba zárt szeretet áttör határokat, korokat, életszemléleteket, és mozgalommá fejlődik.

HIRDETÉS (x)

2015-ben a Harley-Davidson Budapest újra csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági mozgalmához.

A Budapest Chapterrel karöltve arra buzdítják a jó szívű motorosokat, hogy készítsenek cipősdoboz-ajándékokat és tegyék együtt szebbé idén is a nehéz sorsú gyermekek karácsonyát.

A Harley közösség nem először csatlakozik valamely jótékonysági akcióhoz, erőforrásaikat (két kéz, két kerék) számtalan alkalommal állították már egy-egy nemes ügy szolgálatába.

Legyen szó virág- vagy faültetésről, beteg és hátrányos helyzetű gyermekek élménymotoroztatásáról vagy jótékonysági futásról. Belső késztetés vezérli őket, hogy együtt, összefogással segíthessenek, okozzanak örömet.

Ezúttal a szeretet ünnepe nevében szólítják fel társaikat, minden jó szívű motorost, hogy csatlakozzanak hozzájuk és osztozzanak az élményben, hogy ADNI JÓ.

Kik kapják az ajándékokat?

Kórházban ünneplő, nagycsaládban élő vagy éppen árva, tanyákon és kis falvakban élő vagy csonka családban nevelkedő, a karácsony különlegességéről alig tudó gyermekek.

Így készíts „cipősdoboz-ajándékot”:

1. Keress egy jó állapotban lévő, üres cipős dobozt!

2. Döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod az ajándékot!

3. A cipős dobozt töltsd meg ajándékokkal az alábbi szempontok szerint:
Játékok: kisautók, labdák, babák, plüssállatok, mesekönyvek
Iskolai eszközök: tollak, ceruzák, füzetek, számológépek, zsírkréta
Higiéniai eszközök: fogkefe, fogkrém, szappan
Egyéb: cukorkák, nyalókák, rágó, napszemüveg, pólók, játék ékszerek, hajgumik, óra, kis képeskönyv

4. A dobozba NE tegyél: agresszivitásra késztető játékokat, konzervet, romlandó ételeket, folyadékot, gyógyszereket

5. Az elkészült ajándékcsomagot csomagold be színes csomagolópapírral, ragaszd le vagy kösd át!

A dobozra jól láthatóan írd fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánod ajándékod, pl. így: “fiú 12″ vagy “lány8″.

Készíts „cipősdoboz-ajándékot” és add le a Harley-Davidson Szalonban (1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.) vagy a Harley-Davidson Fashion Store-ban (1052 Budapest, Bécsi utca 6.) december 17. 12:00-ig, hogy a Harley Mikulás kézbesíthesse és örömet szerezhessen vele! Hogy idén hány gyermek örülhet karácsonyi ajándéknak december 24-én, az csak rajtunk múlik.

Próbáld ki, hogy mennyi szeretet fér el egy cipős dobozban!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!