Új motoros pihenő Nógrád megyében

zoldszalag turaSzeptember 12-én, ünnepélyes keretek között adják át a kifejezetten a motorosok igényei szerint kialakított, vadonatúj parkolót.

 

Az immár több mint kétéves MOL Motoros Family mozgalom tovább küzd azért, hogy fontos ügyek mellé állva összefogja, és ha kell, mozgósítsa a hazai motoros, robogós társadalmat. Nagy hangsúlyt fektetnek a baleset-megelőzésre, és ennek érdekében időről időre ingyenes vezetéstechnikai programokat biztosítanak az érdeklődőknek, valamint motoros rendezvényeken hívják föl a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára.

Avatóünnepség és túra a biztonságos közlekedésért

Szeptember 12-én egy nagyszabású motoros túra keretein belül adják át az ország első motoros pihenőhelyét az egyik legnépszerűbb magyarországi túraútvonalon. Alsópetényben, a festői Cser-tó mellett kialakított parkoló a jövőben segít majd abban, hogy a motorosok egy speciálisan az ő igényeire szabott környezetben töltődhessenek fel egy-egy út során.

HIRDETÉS (x)

Az autósok elől oszlopokkal elzárt területen egyszerre akár 20 motorkerékpár is kényelmesen elfér, míg a parkoló végében felállított, falba épített, zárható szekrények biztosítják a sisakok, kabátok és egyéb értéktárgyak biztonságos elhelyezését.

Sztárokkal a Börzsönyben

Kárász Róbert, műsorvezető, a Motoros Family ötletgazdája és nagykövete mellett Müller Attila is motorra pattan, hogy részt vegyen a pihenőhely átadása alkalmából szervezett túrán. Velük tart Kis Viktória, a program női nagykövete, a H-Moto Team gyorsasági versenyzője, illetve Kovács Áron, műsorvezető, énekes is, aki akusztikus koncertjével szórakoztatja majd az esemény résztvevőit.

Az átadó ünnepség mellett számos színes program várja a motorosokat, akik a nap folyamán többek között ingyenesen átvizsgáltathatják járműveiket, próbára tehetik ügyességüket és csapatjátékokban mérkőzhetnek meg egymással. A Motoros Mentő Alapítvány kerekasztal-beszélgetésre invitálja az érdeklődőket, akiket a nap végén egy közös ökörsütésen látnak vendégül a szervezők.

A Zöldszalag túra programja:

10.30 – 11.00 Gyülekező és regisztráció Mogyoródon a MOL kútnál
11.00 – 11.15 Stunt bemutató a benzinkút parkolójában
11.30 – 13.00 Börzsönyi túramotorozás
13.00 – 18.00:

  • motoros parkoló kialakítása
  • lassúsági verseny
  • ügyességi és szlalom pálya
  • motoros hangadó, motorszépségverseny
  • kötélhúzás és szkander bajnokság
  • vízi bicikli bajnokság
  • motor szerviz
  • beszélgetés Kis Viktóriával és a Motoros Mentő Alapítvánnyal
  • unplugged koncert és rock-disco
  • ökörsütés

A délelőtt 11 órától este 6-ig tartó rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: a jelentkezéseket a Motoros Family Facebook oldalán (www.facebook.com/motorosfamily), vagy az info@motorosfamily.hu e-mail címen várják.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Amilyen szépen indult a december, annyira nem karácsonyi most az időjárás hangulata. Jövő hétre meg...
Bővebben...
Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!